11-08-2015, 11:15 AM
سلام دوستان
من بعد از درخواست کمک هزینه دکترا از یک استاد این پاسخ رو گرفتم
حالا از اون جایی که یکسال اسکالرشیب تقریبا به هیچ کار من نمیاد و اصلا توان تامین هزینه ها رو ندارم میخوام از ایشون تشکر کنم و بگم آیا امکانش هست که به من فاند به صورت RA یا TA بدن و در واقع تکلیفم معلوم باشه این متن ایمیلی هست که می خوام به ایشون بزنم آیا به نظر شما مناسب هست؟
من بعد از درخواست کمک هزینه دکترا از یک استاد این پاسخ رو گرفتم
My affiliation is in fact both University of Florence and FGV/EAESP in Sao Paulo.
If you have any interest I might find 1 year scholarship and introduce you to the Ph.D program.
Please let me know if this can help!
حالا از اون جایی که یکسال اسکالرشیب تقریبا به هیچ کار من نمیاد و اصلا توان تامین هزینه ها رو ندارم میخوام از ایشون تشکر کنم و بگم آیا امکانش هست که به من فاند به صورت RA یا TA بدن و در واقع تکلیفم معلوم باشه این متن ایمیلی هست که می خوام به ایشون بزنم آیا به نظر شما مناسب هست؟
Many thanks for your considerations. That is truly very nice of you.
I am really interested in the University of Florence and working with your department. Having 1 year scholarship is worth, but unfortunately I cannot afford the expenses of my education. So, I am looking for Research Assistantship or Teaching Assistantship opportunities in order to help fund my education. I would be really grateful if you could kindly tell me how I can achieve these opportunities
ممنون از شما