11-08-2015, 11:25 AM
(11-08-2015, 01:42 AM)اویلر نوشته: سلام دوستان. اول مختصری از سواد انگلیسی ام ارائه می دم. بعد نظر شما رو در مورده سوالات زیر جویا هستم.
4-5 سال پیش 504 رو خوندم.
کتاب دلتا بخش ریدینگش رو کمی خوندم 1 سال پیش ولی به خاطر تمرکز برروی کسب معدل 4 ارشد ، همون جا متوقف شد خوندن !
همچنین بگم که من هیچ کلاس زبانی نرفتم در عمرم ولی فکر می کنم خوب یاد می گیرم کلان زبان ها رو ( آلمانی رو واسه تفریح یکم خوندم، کلا بعد از ساینس به لنگویج علاقه زیادی دارم)
بر گردیم به تجربه من از دلتا. با این که در هر ریدینگ لغات جدید توش زیاد بود ولی چواب دادن به سوالاش خیلی ساده بود برام !؟! در مورد لسنینگ هم باید عرض کنم که، تد تاک ها رو تا حدود زیادی متوجه میشم ! کتابی رو به صورت هدفمند امتحان نکردم ولی به علت گوش کردن طولانی مدت به موزیک، کمی آشنایی دارم . در ضمن لسنینگ های کتاب "مسترینگ اسکیلز آن تافل آی بی تی" برام جالبه نه خیلی سخت نه خیلی آسون، نمی دونم این کمکی می کنه به ارزیابی شما یا نه!
الان برنامه ریزی کردم به این صورت :
لغات : 1100 words You need to know رو می خونم.( علاقه شخصی دارم به این کتاب و فایل های صوتی verbal advantage رو هم دوست می دارم و گوش می دهم، خصوصا آقای هرینگتون برام خیلی آرمانی هستند !) -( کتاب 1100 از جانب من نرمال و متوسط به بالا حس میشه )
گرامر : Advance Grammar in Use شروع کردم به خوندن چون می خوام مختصر و مفید بنویسم و بگویم !
برای رایتینگ و اسپیکینگ کتاب نووا رو گرفتم هنوز شروع نکردم.
ریدینگ رو برنامه ریزی کردم که دوست قدیمی، دلتا ، رو تمومش کنم.
لسنینگ هم که فکر کنم فعلا حالا حالا ها سرم با این چند گیگ دانلودی که کردم گرم باشه.
اما سوالات :
با توجه به توضیحاتم در مورد دلتا ؟ به نظر شما سطح زبانم چطوری هست ؟ چون کلاس نرفتم درک خوبی از وضعیت خودم ندارم.
برنامه ریزی کردم واسه 6 ماه
در حال حاضرواسه اسپیکینگ اصلا وقت نمی ذارم، می خوام اواخر برم کلاس و متمرکز کار کنم وقتی verbal و grammar و Reading در سطح قابل قبولی رسید. همچنین در مورد رایتینگ هم کاری نمی کنم در حال حاضر.![]()
حالا به نظر شما آیا رایتینگ و اسپیکینگ رو به برنامه روزانه اضافه کنم یا خیر. به شخصه برام خیلی مهم است که به صورت غنی بنویسم و حرف بزنم. به این دلیل گرامر برام خیلی مهم است !
واینکه آیا 6 ماه زمان کافی است یا خیر، فرض کنید GRE هم در راه است.
و کلام آخر، می دونم طولانی شد ،شرمنده ، به نظر شما چقدر شانس برای زبان بالای 110 دارم. یا اینجوری بگم برای 110 به بالا چقدر باید تلاش کنم ؟ و چطور تلاش کنم.
واقعا متشکر خواهم شد اگر نظارت شما سروران رو داشته باشم. مخلص شما اویلر !
سلام
بنظر من شش ماه زمان خیلی زیادی نیست که بخواهید وقتتون با مسائلی که مرتبط به تافل نیست بگذرانید. قبل از 1100 بهتره کتاب اسنشیال تافل بخوانید. اسپیکینگ و رایتینگ هم بهتره از همین اول کار شروع کنید. خیلی هم دنبال این نباشید که سطح بالا حرف بزنید و بنویسید چون نتیجه عکس میده.با متن های ساده و صحیح نمره بهتری میشه گرفت. در صحبت کردن هم هر چقدر ثقیل تر صحبت کنید سخت تر می شه فهمید. نمره 110 به بالا سخت گرفتنش و باید در هر چهار مهارت قوی باشید.