11-08-2015, 06:35 PM
(11-08-2015, 10:15 AM)rudpsg نوشته: خیلی ممنون از جواب کاملت
درسته که آیلتس دادم ولی الان حتی یه پاراگراف نوشتنم برام سخته.
تاپیکی رو که لینک دادی خوندم بیشتر گیرم اینه که با کدوم شروع کنم و اولویت بندیم به ترتیب با کدوم یک از منابع باشه
لطفآ در این مورد اولویت بندی هم من رو راهنمایی کن
با سپاس
درود
بلاخره با مرور بیشتر یادتون خواهد اومد. خودتون رو مقایسه کنید با کسی که تازه شروع کرده. شما خواهید دید که با کمی گرم شدن موتور، خودرو بهتر حرکت خواهد کرد.
خوب من تو همون قسمت اشاره کرده بودم. بلاخره دوستانی که اینجا کمک میکنن بیشترشون خیلی وقته از زمان امتحان دادنشون میگذره و ممکنه کمی اشتباه کنن واسه اولویت منابع (به خاطر همون عرض کردم اون قسمت رو کامل بخونید)
در هر حال من ترتیب رو میگم (ولی لازم نیست همش رو بخونید:
1- 504 words
2- essential words
3- longman
4- delta (فقط ریدینگ و رایتینگ) - listening ش فقط واسه گوش دادن خوبه. جواب سوالات رو بدون گوش دادن میشه داد. خیلی ناشیانه طرح شده سوالات listening!!
5- Mastering skill for the toefl ibt
6- نرم افزار kaplan
7- نرم افزار کمبریج
8- TPO ها ( که 2 ماه مونده شروع کنید به زدن آزموناش.
پ.ن: اگر تونستید از راهنمایی های سایت NOTEFULL هم بهره ببرید. شخصی به اسم JOSEPH MIRANDA بود فکر کنم که واقعا خیلی بچه با معرفتیه!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.