(11-08-2015, 11:03 AM)Babak نوشته: سپاس از این که سوالهاتون رو پرسید. شاید این سوالها در ذهن افراد دیگهای هم باشه ولی خیلی از کاربران به دلایل مختلف ترجیح بدند که در فضای عمومی این سوالها رو نپرسند. به همین خاطر من خوشحالم که شما پرسیدید تا این مسائل برای شما و بقیه روشن بشه.
اولین «تبعیدی» AA خود من هستم.همون طور که خیلی از دوستان میدونند وبسایت AA (نه یاهو گروپ) رو من راهاندازی کردم و چند سال هم اونجا فعالیت کردم، اما ترجیح دادم که فضایی که برای کمک به کاربران ایجاد میشه اهداف درآمدزایی نداشته باشه و به این خاطر از AA جدا شدم و آکادمیاکافه رو به صورت غیرانتفاعی راهاندازی کردم. خیلی از دوستان دیگه هم اومدند و به اینجا پیوستند و اطلاعات خودشون رو در یک فضای صمیمیتر و بدور از حاشیههای مختلف در اینجا به اشتراک گذاشتند. در این بین قطعا افرادی هم بودند که بعد از برخورد نامناسب مدیران در AA به اینجا اومدند. سیاست ما در مقابل این کاربران این بوده که رفتار این افراد رو فقط در آکادمیاکافه مورد قضاوت قرار بدیم و بر اساس اون با این افراد رفتار کنیم. اگر قرار باشه فرض کنیم که «کاربران مزاحم همه جا مساله سازند» شاید اون وقت برای هر کاربری که اینجا عضو میشه مجبور باشیم تمام سابقه فعالیت آنلاینش رو مورد بررسی قرار بدیم. یا شاید حتی کسی پیدا بشه که ادعا کنه «کاربر متخلف همه جا تخلف میکنه» در نتیجه اگر کسی تو رانندگی زیاد جریمه شده اینجا نباید راهش داد، چون اینجا هم کاربر متخلفی خواهد بود!
به نظر ما منصفانهترین راه این هست که رفتار کاربران تنها در آکادمیاکافه ملاک قرار بگیره، چون بررسی این که دلیل رفتار این کاربران در یک فضای دیگه چی بوده و حق با چه کسی بوده نه ساده است و نه چندان منطقی.
امیدوارم که تونسته باشم تا حدی پاسخ سوال شما رو بدم. اگر باز هم در این زمینه ابهامی هست، لطفا بپرسید.
سلام جناب بابک
اتفاقا ID شما رو هم اونجا دیده بودم...

فکر کنم به عنوان مدیر ارشد بازنشسته...
انصافا اینکه جو AA بسیار سختگیرانه هست و قوانین ارسال پست در اونجا به شکل آزاردهنده ای کابران رو تحت فشار قرار میده، از دید من کاربر خیلی مناسب نیست... (هرچند توجیح مدیران اونجا این هست که در فروم شلوغی مثل اونجا شرط حفظ انسجام فروم برای ارائه اطلاعات مفید همین قوانین سفت و سخت هست!)
اونجا حتی مدیران سبز هم جواب کاربران رو به سختی میدن! چه رسد به مدیران سطح بالاتر و ادمین!...
همین که لطف کردید به وضوح و سادگی جواب من رو (به عنوان یک کاربر جدید و گمنام) دادید، نشون میده اینجا (حداقل از نظر مدیریت سطوح بالا) نسبت به AA بسته نیست...
ضمن سپاس مجدد امیدوارم این فرصت رو داشته باشم که در این فضا هم کسب تجربه کنم...