12-08-2015, 09:29 AM
(12-08-2015, 12:06 AM)mehran1414 نوشته: سلام دوستان
من امسال میخوام ارشد بدم
رشتم صنایعه هستش ولی برای فوق میخوامMBA امتحان بدم و بخونم و هدفم خارج از کشور رفتنه
آیا بنظر شما ارشد صنایع بدم و بخونم یا MBAرو؟؟ که شانس بیشتری برای رفتن و تحصیل در کانادا رو داره؟
ممنون
اینکه شما بخوای کدوم گرایش و رشته رو انتخاب کنی بستگی به خودت داره،
در واقع دانشگاه های کانادا براشون معدل مهمه. دیگه کمترین حداقل هم 15 رو در نظر گرفتن که بعضیاشون حتی 16 رو هم گذاشتن. ضمن اینکه برای صنایع دانشگاههای تا جایی که من اطلاع دارم دانشگاههای toronto, ryerson, concordia,regina, dalhousie, windsor و این رشته رو دارند. برای رشته MBA که سابقه کار می خواد (معمولا). نه بدون مستر پذیرش دکترا در مدیریت اگه نشدنی نباشه، به ندرته. حداقل زمینه تحقیقاتی می خواد.
فکر می کنم در اروپا دوره های مستری مرتبط با رشته میتونید پیدا کنید در دانشکده های مدیریت که gmat یا نخوان یا الزامی نباشه، چون بعضی دوره های مدیریت در اروپا برای پذیرش دکترا هم gmat نمی خوان. با این تفاسیر عملاً دوره های مدیریت نیاز به نمره مناسب در تافل و Gmat داره و برای رشته صنایع هم بعضی دانشگاهها مانند dalhousie نمره gre ازت میخوان. من خودم فکر میکنم با ازمون میتونی برای هر دو مورد در نظر داشته باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public