13-08-2015, 12:15 PM
(12-08-2015, 11:26 PM)sonyz2 نوشته: با سلام و تشکر از زحمات بی دریغ مدیران زحمتکش
مشکلی که دارم اینه که پست یکی از یوزرهارو اشتباها نقل قول چندگانه کردم و بعد متوجه شدم که امکان غیرفعال کردنش وجود نداره، مجددا روی همون آیکون کلیک می کنم ولی اتفاقی نمیفته، هر پست دیگه ای رو که می خوام نقل قول کنم اول همون پست که نقل قول چندگانه شده کپی میشه و بعد پست مربوطه، از بروزر کروم و سیستم عامل اندروید (تب لت) استفاده می کنم، ممنون میشم راهنماییم کنید.
برای عدم انتخاب نقل قول چندگانه، دو راه هست، یکی کلیک کردن مجدد نقل قول چندگانه که ظاهرا برای شما کار نمیکنه. راه دیگه اینه که در قسمت ویرایشگر بعد از این که پستی رو برای نقل قول چندگانه انتخاب کرده باشید، لینکی ظاهر میشه با عنوان «عدم انتخاب آنها» که کلیک کردنش باعث عدم انتخاب پست خواهد شد. اگر هیچ کدوم از اینها کار نکنه، پستی که انتخاب کردید فقط در اولین پاسخی که ارسال میکنید نقل قول میشه و بعدش باید به طور خودکار غیرفعال بشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.