14-08-2015, 02:27 PM
(14-08-2015, 09:59 AM)Hasegava نوشته: من یه نصیحت به دوستان دارم لطفا بهشون برنخوره. ببینید یه عده ای درس خوندن و رفتن یه دانشگاه خوب در ایران و یه عده ای هم حالا به دلایلی رفتن آزاد و غیر انتفاعی و علمی کاربردی و اینا..خب!!! حالا اونی که یه دانشگاه خوب درس خونده مسلما پایه اش قوی شده ولی اونی که دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی درس خونده حتی اگرم خودش میخواسته واقعا درس بخونه محیطش طوری بوده که حتی استادش هم نمیتونسته سطح بالا بگه و زیاد گیر بده.. من میگم کسی که پایه اش توی رشته خودش در همین ایران قوی نیست رفتنش حداقل واسه تحصیل به صلاح نیست حتی اکه با پول خودش بخواد بره. چون این هندی ها و چینی ها انقد زیاد و درس خونن که رقابت خیلی سخته واسه این دسته از بچه ها..اگرم با خودتون میگید میرم اونجا جبران میکنم که کار نشد نداره ولی واقعا پایه خیلی تاثیر داره..کسی که پایه اش ضعیفه خیلی سخته واسش..حالا با توجه به رزومه دوستمون من بهش پیشنهاد میکنم عاقلانه تصمیم بگیره شاید اینجا بهتر بتونه موقعیتی واسه خودش دست و پا کنه..اینایی هم که میبینید با پول خودشون میرن درس میخونن که البته درس خون هم توشون پیدا میشه همونایی هستن که دو روز دیگه میگن کار نیست و فلان و بمان
سلام دوست عزيز
حرف شما كاملا درسته و به كسيم نبايد بر بخوره چون حقيقته و هركي رو براي يه چيزي ساختن نميشه كه همه مهندس يا همه دكتر بشن. هر تو يه چيزي استعداد داره.
شايد من تو رياضيات و فيزيك و مكانيك و ... پايم ضعيف باشه اما رشته اي كه من ميخوام بخونم اصلا ربطي به پايه دبيرستان و دانشگاه من نداره من طراحي صنعتي ميخوام بخونم كه بايد تو طراحي با دست و خلاقيت قوي باشي يعني هنره . خداروشكر طراحي با دستم خوبه يعني در حد قابل قبول هست . چون اين رشته مورد علاقم بوده جدا از رشتم رفتم دنبالش و خودمو بالا كشيدم حالا ميخوام همين رشته رو تو مقطع كارشناسي بخونم ولي چون معدلم پايينه مجبورم خودم هزينه دانشگاه هارو بدم.
به نظر من دانشگاه هاي متوسط آلمان تو زمينه طراحي صنعتي حتي از دانشگاه هاي تاپ ما هم سر تره چه بسا كه كسي تو دانشگاه تهران هم اين رشته رو بخونه بعد از تحصيل بارار كار آن چناني واسش وجود نداره،
بازم ممنون از راهنماييتون