1- بعد از گرفتن اقامت کانادا هیچ اهمیتی نداره که شما از چه شهری وارد کانادا بشین.
2- اگر قبل از گرفتن کارت پی آر خارج شده باشین دو راه دارین یکی اینکه کارت موردنظر رو به شکلی به دست شما برسونند (معمولا یکی از آشنایان که در اون محدوده زمانی قصد بازدید از ایران رو داره این کارت رو برای شما میاره. برخی هم اون رو پست می کنند که کمی ریسک اون بالاست و ممکنه گم بشه). راه دوم هم اینه که از سفارت کانادا درخواست برگه عبور کنید که با توجه به اینکه در حال حاضر سفارت کانادا در ایران فعال نیست این کار یک مقدار دردسر داره. البته برخی هم ظاهرا در همون روز لندینگ اعلام می کنند که کارت اقامت به طور خاص براشون سریع تر فرستاده بشه که من از جزئیاتش اطلاعات زیادی ندارم.
2- اگر قبل از گرفتن کارت پی آر خارج شده باشین دو راه دارین یکی اینکه کارت موردنظر رو به شکلی به دست شما برسونند (معمولا یکی از آشنایان که در اون محدوده زمانی قصد بازدید از ایران رو داره این کارت رو برای شما میاره. برخی هم اون رو پست می کنند که کمی ریسک اون بالاست و ممکنه گم بشه). راه دوم هم اینه که از سفارت کانادا درخواست برگه عبور کنید که با توجه به اینکه در حال حاضر سفارت کانادا در ایران فعال نیست این کار یک مقدار دردسر داره. البته برخی هم ظاهرا در همون روز لندینگ اعلام می کنند که کارت اقامت به طور خاص براشون سریع تر فرستاده بشه که من از جزئیاتش اطلاعات زیادی ندارم.
(15-08-2015, 09:39 AM)hatef_8 نوشته: سلام بچه ها
من جای دیگه ای پیدا نکردم که این سوال رو بکنم
سوال من اینه که با توجه به مشورت با وکیلم، بنا به دلیل ازدواج، مجبورم تا پاس ریکوئستی صبر کنم، و بعدش برم برای یه مدت خیلی کوتاه (مثلا یک هفته) لندینگ کنم و برگردم، و بعد کارهای قانونی ازدواج رو پیش ببرم
سوال اول من اینه که ، اگه مثلا من تو ونکوور برای بار اول لند کنم، و آدرس یکی از آشنایانم رو بدم برای کارت پی آر، می تونم برای لندینگ دوم، یه استان دیگه مثلا آلبرتا برم؟
سوال دوم من اینه که، با این ویزایی که توی پاسپورت من میخوره انگار فقط یک بار اعتبار ورود به کانادا رو داره، میخواستم بدونم اگه قبل دریافت کارت پی آر بخوام دوباره برم باید چکار کرد؟
ممنونم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -