(15-08-2015, 02:54 PM)kane نوشته: با سلام خدمت دوستان برادر بنده در امریکا کالیفرنیاست چطور به ایران برای بنده پول واریز کنه پول هم دلار امریکاست فقط میدونم بانکها یی که با سوئیفت کد کار میکنن میتونن ولی پول برای تبدیل زیاد کم میکنن ولی صرافیها پول کمتری بابت تبدیل میگیرند حال از راهنمایی میخوام من تهران هستم را دیگه ایی بهجز صرافی و بانک یا اوردن فیزیکیه خود دلار هست که تو تبدیلش به ریال در ایران کارمزد کمتر کم کنن خواهش میکنم صرافی مطمئن کار درست و با انصاف سراغ دارید ادرس سایت و شماره شو بدید ممنون میشم.
لطفا راهنماییم کنید سرم کلاه نره دوستان مهربان
درود
دوست من اگر تهران هستید که تمام صرافیهای معتبر میتونن این کار رو بکنن. به هیچ وجه از طریق بانک امکان نداره پولی فرستاده بهش. ایران تحریمه و این موضوع فعلا برقرار است.
ولی چاره دیگه ای جز آوردن فیزیکی( بده به یک نفر معتمد که داره میاد ایران اونم بده بهتون) و یا صراف نداره.
در ضمن شما حساب ارزی دارید که میخواین براتون دلار واریز کنن؟
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.