15-08-2015, 08:49 PM
(13-08-2015, 06:05 PM)kitm.hamid نوشته: سلام
رتبه کنکور سراسریم حدود 4500 شده؛ چونکه نمیخواستم شهرستان برم، توی انتخاب رشته اصلا شهرستان نزدم.
بیشتر از همه هم به رشته های کامپیوتر علاقه دارم. (حتی شده علوم کامپیوتر)
با این رتبه شانسم کمه تهران قبول شم؛ ولی بعد از کامپیوتر ریاضیات دانشگاه های تهران روهم زدم که فکر میکنم ریاضیات کاربردی امیرکبیر قبول شم.
دانشگاه آزاد هم که معلومه قبولم!!
رشته ریاضی رو زدم چون میدونستم آمریکا برخلاف ایران، قدر ریاضی رو خوب میدونه و ارزش خاصی براش قائل هست و در طول تاریخ، حتی ریاضی دان های محض هم در حوزه کامپیوتر فعالیت های زیادی داشته اند و خب طبیعتا پیشرو علم بوده اند؛ ولی در کل هدفم این بوده که برای ارشد برم کامپیوتر دانشگاه های معتبر تهران (مثل شریف).
میخواستم کمکم کنید که برای بورسیه شدن دانشگاه های معتر و برتر آمریکا، چه راهی رو انتخاب کنم که برام بهتر بشه؟
بین ریاضی کاربردی امیرکبیر و نرم افزار دانشگاه آزاد، کدوم رو انتخاب کنم؟؟
اگر مدرک کارشناسیم ریاضی امیرکبیر باشه و ارشدم کامپیوتر (مثلا) شریف، مشکلی برای بورسیه شدن پیش نمیاد؟ اصلا تاثیر منفی داره یا مثبت؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
سلام
اگر با شرایطی که الان وجود داره و فرض کنیم تا 5 سال دیگه شرایط تغییری نکنه، بنظر من ریاضی امیرکبیر بهتره از نرم افزار آزاد. البته انتخاب با شما است. امیرکبیر دانشگاه شناخته شده ای و شانس گرفتن پذیرش در ریاضی بیشتر از نرم افزار. دانشگاه امیرکبیر اگر معدلت خیلی خوب باشه می تونی رشتت تغییربدهی و بری مثلا نرم افزار بخونی. کلا از لحاظ تحصیلی و امکانات هم دانشگاه امیرکبیر خیلی بهتره. البته شرایط کار در نرم افزار بهتره.