(15-08-2015, 09:42 AM)Babak نوشته: @SHJ90
معدل که دیگه گذشته و کار خاصی نمیتونید بکنید، ولی خوب خوشبختانه خودتون در جریان بودهاید که چطور میشه تا حدی اثر معدل رو جبران کرد و مسیر درستی رو در پیش گرفتید. امیدوارم که نمره TOEFL و GRE شما خوب بشه تا در مجموع پرونده قویتری برای پذیرش داشته باشید.
در مورد این که آیا دانشگاهها ممکنه باز هم در مورد معدل کل شما سختگیری بکنند یا خیر باید بگم که بستگی به دانشگاه و استاد و همچنین بستگی به قدرت بقیه متقاضیها داره. بعضی از دانشگاهها ممکنه باز هم سختگیری بکنند و بعضیها ممکنه کمتر اهمیت بدند. به هر حال، با توجه به مجموع شرایط شما و رتبههای خوب که در المپیاد و مسابقات ACM آوردید، اگر نمره خوبی در GRE بیارید به نظر من شانس پذیرش و فاند خواهید داشت.
@[b]Babak[/b]
دوست عزیز ممنون که برای دوستان و بنده وقت میذارید.
به فرض نمرات مناسب زبان که فرمودید؛ برای چه رنک هایی شانس دارم. نظرم بنده 30 تا 60 رشته CS است.ایا سبد انتخاب ام منطقی است.
راستی به رزومه ی بنده TA بودن در کارشناسی را هم اضاف کنید. بعضی دوستان تهران وشریف میگند اگر ارشد رو تو این جا ها بخونی شانس فول فاندت و جای مناسب بیشتری داری. نظر شما چیست؟
اما بنده میلی به ادامه تحصیل در داخل ندارم متاسفانه یا خوشبختانه!!!!!!
برای شانس بیشتر پذیرش؛ و همراه با فاند چه راه حلی دارید.؟ بنده نظرم دکترا مستقیم تا شاید فاند شاملم شود؛ است. در این حالت مفید میدانید که بعد پایان تحصیل دکترا مستقیم از دانشگاهایی با توجه به رزومه بنده "" جاب افر"" داشته باشم" تو حوزه های هوش و داده کاوی و شبکه ad hoc ,...اوضاع کار بعد از تحصیل؛ کامپیوتر و حوزه هایی که گفتم چه طور است؟.
سپاس بی حد خدمت شما