(16-08-2015, 05:56 AM)kane نوشته: سلام خدمت شما دوست گل من حساب ارزی ندارم ولی رفتم یه صرافی ثبت نام کردم گفت از هزار دلار 80 هزارتومان کم میشه ایا درست داره میگیره یا زیاد دوست گل و با صفا
درود
خواهش میکنم دوست عزیز
ببینید در هنگام فرستادن پول به آمریکا صرافی ها معمولا 60 تا 80 دلار کارمزد میگیرن و روی هر دلار هم 10 تا 15 تومن اضافی میکنن (قیمت آزاد + 15 تومان) و این کار رو انجام میدند.
در هنگام گرفتن پول بنده فکر میکنم کمی اضافی دارن میگیرن ازتون و حدود 50 هزار تومن باید کم میشد ولی چاره ای نیست. از دو سه تا صرافی معتبر بپرسید بهتون میگن. حتی از اتحادیه طلا و جواهر هم پرس و جو کنید.
من جای شما باشم، از این شرکت های معتبر هم میپرسم (هرچند میدونم اونا هم کم از صرافی ندارن در این زمینه)!در واقع کار اصلی شرکت ها اون نیست.
پ.ن: شما اگر راه دیگری جز این ندارید بلاخره مجبورید این کار رو بکنید. فقط صرافیتون معتبر باشه. فکر کنم صرافیهای میدون فردوسی بود اگر جمع نشده باشه. اونها به نسبت با انصاف هستن.
شما اگر 10 هزار دلار بفرستن براتون همین امروز برین دلارها رو آب کنین! میشه 33400000 تومان.(نرخ خرید دلار). از این مقدار هم 800000 تومان کم کنید میشه 32600000 تومان. در این حالت که شما حساب ارزی ندارید و برید دلاراتون رو به تومان تبدیل کنید صرافی به شما اون مقدار آخری رو خواهد داد.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.