(16-08-2015, 05:37 PM)afrooz.a نوشته: ممنون از پاسختون
من رزومه ای که نوشتم رو بر اساس مواردی که توی همین سایت نوشته بودید انتخاب کردم. همون 9 موارد نام، هدف، تحصیلات، مقالات، سوابق علمی، سوابق کاری، جوایز وسایر
Sob چی هست؟ اطلاعی ندارم
من داخل رزومه اشاره ای به فاند نکردم. فک کنم اون جمله ای که شما واسم به انگلیسی نوشتید رو برای درخواستم واسه فاند باید داخل متن ایمیل بگم
اگه امکان داره مضمون متنی که باید واسه استادبنویسم بگید
شما گفتید مطالب تاپیک رو بخونید متوجه میشید. منظورتون اینه توی همین پرسش و پاسخ ها دنبال موضوعی با سوال خودم بگردم؟
درود
بله درست نوشتین. بله در مورد اون متن هم اگر اون جمله ای که نوشتم رو بیارید اساتید اکثرا برداشتتون اینه که علاوه بر داشتن جای خالی، فاند هم خواهان هستید و خودشون در جواب هم میگن که مثلا امسال دانشجو برنمیدارم یا برمیدارم فاند ندارم و یا بهترین حالت اینه که رزومتون خوبه و فاند هم میدم.
sop بحث دیگری هست که جزو مدارک اپلای هست و بعدا باهاش آشنا میشید.
خیر منظورم این بود که اگر این تاپیک و همچنین نحوه تماس با اساتید برای گرفتن RA رو بخونید میتونید چند نوع از انواع ایمیل رو ببینید. من برای نمونه یکی میذارم ولی سعی کنید اونچه که به خودتون نزدیکتره رو بنویسید و صرفا template نباشه.
Dear Prof. XXXXXX (surname
I am XXXX contacting from XXXXX. I am planning to pursue my education in the field of XXXXXX (write your major). I have concisely read some of your publications, which are attractive and falls within my research interest e.g. XXXXXXXXXX(write your interests
Would you please let me know whether you will have an open position for a master/phd student for the semester XXXXX? Moreover, I’d really be appreciated to know if you could accept me to be your student
Attached is my resume and I will be more happy to attach any other documents you want to consider
.
Best wishes,
XXXXX (name-surname
I am XXXX contacting from XXXXX. I am planning to pursue my education in the field of XXXXXX (write your major). I have concisely read some of your publications, which are attractive and falls within my research interest e.g. XXXXXXXXXX(write your interests
Would you please let me know whether you will have an open position for a master/phd student for the semester XXXXX? Moreover, I’d really be appreciated to know if you could accept me to be your student
Attached is my resume and I will be more happy to attach any other documents you want to consider
.
Best wishes,
XXXXX (name-surname
تکرار میکنم سعی کنید محتوای نامه رو عوض کنید چیزی شبیه به این مختصر و مفید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.