با سلام
نمی دونم در جای درستی سولمو مطرح کردم یا نه ، خرداد ماه سال دیگه درسم در مقطع لیسانس تموم می شه
معدلم الان 17 و تا اون موقع نهایتا 17.7 میشه و رشته ام کامپیوتر
مقاله ندارم ، ولی زبانم خوبه اما امتحان ندادم اما فکر کنم IBT رو با شناختی که از خودم دارم 100 بتونم بزنم
در ضمن دانشجوی پیام نور هستم ، با این تفاسیر برای پذیرش لیسانس به دکترا برای امریکا با فاند ایا شانسی دارم ؟
و در حدود چه رنک دانشگاههایی رو می تونم در نظر بگیرم ؟
به نظرتون اگر سال بعد برای یک کشور اروپایی اپلای کنم تو مقطع فوق ، در چه کشورهایی می تونم فاند کامل بگیرم و ایا معقولانه تر هست اصلا این کار ؟
یا بمونم تو ایران واسه فوق بخونم ؟ یا به دانشگاه رنک متوسط تر در امریکا برم برای فوق و بعد برای یک دانشگاه خوب برای دکترا بخونم ؟
اگر بمونم و روی مقاله کار کنم چی ؟
خیلی طولانی شد اما هر کدوم از دوستان و اشنایان یه چیزی میگن ادم گیج میشه
اما هدفم در نهایت امریکا با فاند کامل هست
یادداشت مدیر
=======================================
لطفا توجه داشته باشید که برای پرسیدن شانس پذیرش از کشور خاص میتونید سوالتون رو در انجمن کشور مورد نظر بپرسید.
لینکهای زیر نمونههایی از این موضوعات هستند:
شانس گرفتن پذیرش و بورس از امریکا
شانس گرفتن پذیرش دکترا از کانادا
شانس گرفتن پذیرش و بورس از استرالیا
نمی دونم در جای درستی سولمو مطرح کردم یا نه ، خرداد ماه سال دیگه درسم در مقطع لیسانس تموم می شه
معدلم الان 17 و تا اون موقع نهایتا 17.7 میشه و رشته ام کامپیوتر
مقاله ندارم ، ولی زبانم خوبه اما امتحان ندادم اما فکر کنم IBT رو با شناختی که از خودم دارم 100 بتونم بزنم
در ضمن دانشجوی پیام نور هستم ، با این تفاسیر برای پذیرش لیسانس به دکترا برای امریکا با فاند ایا شانسی دارم ؟
و در حدود چه رنک دانشگاههایی رو می تونم در نظر بگیرم ؟
به نظرتون اگر سال بعد برای یک کشور اروپایی اپلای کنم تو مقطع فوق ، در چه کشورهایی می تونم فاند کامل بگیرم و ایا معقولانه تر هست اصلا این کار ؟
یا بمونم تو ایران واسه فوق بخونم ؟ یا به دانشگاه رنک متوسط تر در امریکا برم برای فوق و بعد برای یک دانشگاه خوب برای دکترا بخونم ؟
اگر بمونم و روی مقاله کار کنم چی ؟
خیلی طولانی شد اما هر کدوم از دوستان و اشنایان یه چیزی میگن ادم گیج میشه
اما هدفم در نهایت امریکا با فاند کامل هست
یادداشت مدیر
=======================================
لطفا توجه داشته باشید که برای پرسیدن شانس پذیرش از کشور خاص میتونید سوالتون رو در انجمن کشور مورد نظر بپرسید.
لینکهای زیر نمونههایی از این موضوعات هستند:
شانس گرفتن پذیرش و بورس از امریکا
شانس گرفتن پذیرش دکترا از کانادا
شانس گرفتن پذیرش و بورس از استرالیا