18-08-2015, 03:18 AM
(17-08-2015, 07:12 PM)promete نوشته: سلام دوستان. من دانشجوی کارشناسی ارشد مددکاری اجتماعی هستم دانشگاه علامه. معدل16 . با تعدادی مقاله و سابقه کار و ... میخوام برای ادامه تحصیل از ایران برم از طریق گرفتن فاند. اما نمیدونم کدوم دانشگاهها رشته منو دارن یا شرایط فاندشون چیه و این چیزا.. اصلا هیچی نمیدونم ک از کجا پیداشون کنم و چطوری شروع کنم و چ مدرک زبانی میخوان یا شرایطشون چیه... چیکار کنم؟؟
شما برای ادامه تحصیل به تافل نیاز دارین. پس تو لیست کارهای لازم برای اپلای باید برای زبان برنامه ریزی کنین.
مقالاتتون خارجی هست؟ ( در کنفرانس و ژورنال خارجی چاپ شده؟)
مدرک شما بیشتر به روانشناسی نزدیکه درسته؟ با چک کردن دانشکده های روانشناسی شروع کنین. مددکاری بیشتر سمت clinical psychology هست؟ به هر حال گام اول اینه که ببینین با رشته شما چی میشه اپلای کرد؟
در مورد فاند و بقیه مسایل الان نمیشه چیزی گفت ولی دانشجوهای دکترا معمولا فاند دریافت می کنن اگر استادی بگیرتشون که اینها همه بعد از تعیین رشته های میسر برای اپلایه.
در مورد رشته های میسر چون گفتین مقاله دارین پس literature reviewانجام دادین برای مقالاتتون. سایت اساتیدی که مقالاتشون رو رفرنس دادین چک کنین تا ببینین اون ها در چه دپارتمان ایی هستند. این کمک می کنه ببینین کدوم دانشکدهها / گرایش ها مورد علاقتون هست. بعد می تونین با توجه به شهر ها/کشورهایی که ترجیح میدین بگردین دنبال دانشگاه هایی که اون رشته/گرایش/دانشکده رو دارن.
راه دیگه اینه که ببینین هم کلاسیهاتون با رشته شما کجاها اپلای کردن و چه رشته ای.
اینا راه هایی هست که به ذهن من رسید دوستان شاید نظرات مفیدتری داشته باشن
موفق باشید