19-08-2015, 07:35 PM
(16-08-2015, 10:02 PM)mehran28 نوشته: دامنه لغاتتون رو بالا ببرید من خودم حدود ده تا پانزده لغت در هر مقاله مشکل دارم که اکثرا قابل حدس هستند برام و از این بابت زیاد مشکل ندارم. ولی شما تقریبا 80% از 10 سوال رو درست جواب دادی که خوبه و بهتره همزمان لغت ها مهم رو در متن هایی که میخونی در بیاری و کتابهای لغت رو بخونی. بیشتر از کتاب لغت خوندن مرور کردنشون هست که مهمه من خودم کتاب لغات ضروری تافل رو با اینکه خوندم اما دست از مرورش ور نمی دارم و لغت خوندن و مرور لغت ها و کتابهای لغتی که قبلا خوندی تا آخرین لحظه ادامه پیدا باید کنه. اینطور نباشه که کتاب لغت رو بخونی بزاری کنار بری سراغ مهارتهای تافل. حفظ لغت رو موازی با سایر موارد جلو ببر.شرمنده هی از شما می پرسم ، چون این راه شمارو دقیقا میخوام طی کنم
Pre-test لانگمن همونطور که از پسوندش پیداس یه تستی هست که قرار نیست توش تست زنی شما در زمان مورد نظر با بهترین کارایی ممکن تموم شه. نتیجه شما برای شروع خوب بوده و میتونی شروع کنی در آخر تست های بیشتر بعلاوه یه post test و چندتا تست کامل هست که میتونی بعد از خوندن کتاب اونا رو بزنی و کاراییت رو اونجا بسنجی.
موفق باشی/
راجع ب لغات اوکی شدم ، الان تو ی سری مباحث 10-15 تا تو ی سری 30-35 تا بستگی ب مبحسش داره و مدام داره کمتر میشه
ولی در مورد لیسنینگ من گوش میدم جزیئیات حرفاشونو نمیفعمم ولی کلیات رو درک میکنم ، از کل اسکیل 1 همرو درست زدم جز یکی بدون اینکه چیزی یادداشت منم، واس تافلم دقیقا همینطوره؟ 3-5 دقیقه است؟؟ بعد این خیلی اسون نیست؟؟
سوال بعدی توی رایتینگ و اسپیکینگ نیازه ک رو گرامر مسلط باشم؟؟؟ اول کدومو شروع کنم بهتره ،ممنون