20-08-2015, 02:56 AM
(19-08-2015, 07:35 PM)m.ariaboy نوشته: شرمنده هی از شما می پرسم ، چون این راه شمارو دقیقا میخوام طی کنم
راجع ب لغات اوکی شدم ، الان تو ی سری مباحث 10-15 تا تو ی سری 30-35 تا بستگی ب مبحسش داره و مدام داره کمتر میشه
ولی در مورد لیسنینگ من گوش میدم جزیئیات حرفاشونو نمیفعمم ولی کلیات رو درک میکنم ، از کل اسکیل 1 همرو درست زدم جز یکی بدون اینکه چیزی یادداشت منم، واس تافلم دقیقا همینطوره؟ 3-5 دقیقه است؟؟ بعد این خیلی اسون نیست؟؟
سوال بعدی توی رایتینگ و اسپیکینگ نیازه ک رو گرامر مسلط باشم؟؟؟ اول کدومو شروع کنم بهتره ،ممنون
درباره لیسنینگ باید بگم که لانگمن اسون هست و سرعت حرف زدن هم به مراتب پایین تر از امتحان اصلی هست. اگر میبینی واست اسونه فقط از هر اسکیل چندتا تست بزن که بدونی سوالات به چه صورت هست و چه تیپی داره بعدش میتونی برای این قسمت بری سراغ کتاب بارونز که مشکل تر هست. مکالمات اصلی بین پنج تا نهایتا هفت دقیقه هست که سرعت صحبت کردن کمی بیشتر هست. و در نتیجه کلمات بیشتر منتقل میشه.
درباره گرامر شما باید در حد متوسط برای شروع گرامر رو بدونی در رایتینگ دوتا سه تا مشکل گرامری جزئی مورد نداره. رایتینگ رو شروع کن چندتا موضوع رو جواب بده شما اول از بخش independent شروع کن؛ همزمان قبل از شروع اسپیکینگ ویدیو نوت فول رو ببین بعد شروع به تمرین اسپکینگ کن.
برای رایتینگ و اسپکینگ خودت، قالب داشته باش تا کم کم با تمرین دستت بیاد. انشایی که مینویسی حتما بده برات کسی که زبانش بهتره تصحیح کنه تا مشکلاتت رو متوجه شی در همین راستا گرامرت هم پیشرفت میکنه و بعد چندتا انشا کم کم از ساختار پیچیدتر در جملاتت استفاده کن. برای شروع سعی کن انشا ساده بنویسی. از این سایت www.testbig.comهم میتونی برای نمره گرفتن تقریبی برای انشا و لیسنینگ خودت استفاده کنی.
در اخر هم از کلمات و اصطلاحات مفید برای خودت لیستی تهیه کن و سعی کن ازشون تو انشاها و اسپکینگ استفاده کنی تا کم کم جز کلمات اکتیو بشند.
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»