(20-08-2015, 02:02 PM)2015fatemeh نوشته: درود
من از بخش ویزا سایت دیدم
یکی از افراد از کانادا – ونکوور- برای اخذ ویزای امریکا اقدام کردن و ویزای مالتیپل گرفتن – و اینکه یه بارم شنیدم که
آیا این امکان هست که از کانادا اقدام کرد?
بحث مالتیپل هم نیست صرف برای اینکه اطمینانی باشه?
این موضوع چقد درسته?
ابتدا اینکه مالتی پل بودن/نبودن ویزای شما، به عوامل مختلفی از رشته تحصیلی، رشته ای که قراره در اون ادامه تحصیل بدید (اگر درخواست ویزای تحصیلی داشته باشید) تا شغل و سابقه کار شما و برداشت افسر مصاحبه کننده از شرایط شما بستگی داره. شما برای دریافت ویزای امریکا، از هر کشوری که سفارت امریکا داره، میتونید اقدام کنید، فقط در مورد کانادا به زمان طولانی انتظار (کلیرنس) برای دریافت ویزا توجه داشته باشید (طبق تجربه اکثر دوستان بین 1 الی 2 ماه).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.