(21-08-2015, 11:23 PM)ehsan70 نوشته: ممنون. در فکر هستم که حتما مقاله ای بدم. و اینکه این گرایش فقط در شریف و دانشگاه تهران ارائه میشه. میخواسم نسبت به گرایش های دیگه بسنجم که بازدهی اون از لحاظ تحقیقاتی و پذیرش نسبت به گرایشایی مثل هوش و گرایش های دیگه چقدره. مثلا مگه در گرایش هایی دیگه اگر مقاله ندیم مگر میشه اپلای کرد؟
من شریف درس خوندم نمیدونستم کجاها ارایه میشه
بله میشه بدون مقاله هم اپلای کرد. مخصوصا در شریف کم نیستن کسانی که بدون مقاله اپلای میکنن. خصوصا از لیسانس به دکترا با ریکام خوب و معدل خوب شریف خیلی راحته اپلای. من بدون مقاله واترلو پذیرش گرفتم که نرفتم البته. ضمنا معدل من بالا نبود.
نسبت به گرایش های دیگه سخت تره به نظر من. من در دوره لیسانس یک دوره کوتاه با یک دانشجوی دکترا کار می کردم و ایشون میگفت سخته مقاله دادن. نهایتا البته ایشون ۴ یا ۵ مقاله داد و تاپ ۱۰ گرفت. از حرفم ناراحت نشین ولی سخت که میگم از نظر ذهنیه مثلا من ذهنم در اون حد قوی نبود که ایده بزنم تو این گرایش و ادامه ندادم
اگر شریف و تهران برین و مقاله بدین بعیده به مشکلی بخورین برای اپلای. تو شریف دکتر قدسی الگوریتم کار می کنه فکر کنم و ریکامش بسیار بسیار راهگشاست