22-08-2015, 01:44 AM
(21-08-2015, 05:55 AM)با سلام نوشته: 1-رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی : مهندسی پزشکی بیوالکتریک-معدل کل : 14.41(wes :2.8)- شصت واحدآخر:15.5(wes :3.1)-دانشگاه صنعتی سهند
2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی : مهندسی برق مخابرات-wes :3.15,15.9-دانشگاه تبریز
3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارتها: 105
4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارتها : مجموعا318 شد
5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر : دو مقاله isi
6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی : ---
7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای : دکتری مهندسی برق مخابرات-پردازش سیگنال - شبکه- compress sensing -wireless sensor networks-bio signal processing
8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت : آمریکا، کانادا،کشورهای اسکاندیناوی(سوییس-سوئد و..)-آلمان -فرانسه -تایوان -پژاپن - مالزی
9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بینالمللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه) :توراهنمایی المپیاد استانی ریاضی رتبه داشتم که بعید میدونم مهم باشهبا یه استاد تمام کار کردم که ایشون از لیسانس و ارشد northeastern خوندن و دکتری هم استرالیا-ازشون میتونم ریکام خوب بگیرم-پرزؤم هم در زمینهsignal processing بر رویwireless sensor network بود.
10- میزان فاند مورد انتظار (Partial Fund/Self-Funded/Full Fund): دنبال فول فاندم -تو ارشد با توجه به سختگیری ونمره دادن استاد جزو نفرات آخر کلاس شدم متاسفانه
---- چقد شانس فاند دارم وبرای چه رنکی اقدام کنم؟
خیلی خیلی ممنون از وقتی که میذازین