22-08-2015, 02:24 AM
(20-08-2015, 07:52 PM)k1h نوشته: @Babak
سلام
کاردانی و کارشناسی ناپیوستۀ ریاضی (دولتی ولی با معدل پایین) و کارشناسی ناپیوستۀ کامپیوتر نرم افزار (دانشگاه آزاد با معدل بالای 17) دارم (کارشناسی ناپیوستۀ کامپیوترمو با همون کاردانی ریاضی به عنوان مدرک پایه گرفتم). به علوم شناختی علاقه مندم و دوست دارم در این زمینه ادامه تحصیل بدم. اما با توجه به این که در ایران با رویکرد روان شناسی به این موضوع پرداخته می شه (لااقل تو ارشد)، می خوام به یه کشور دیگه برم. در ضمن مقاله ای هم ندارم و مدرک زبانم ندارم.
با این اوصاف پیشنهاد شما دوست عزیز چیه؟
1. به نظرتون زبانمو تقویت کنم و به فکر نوشتن مقاله باشم بلکه جذب بشم و این که واسه مستر یا مستقیماً به دکترا اقدام کنم؟
2. یا این که تو ایران هوش مصنوعی بخونم (ارشد) و واسه دکترا برای یه کشور دیگه (یا تو ایران) اقدام کنم (واسه همین رشتۀ علوم شناختی)؟
3. و یا پیشنهادای دیگه ای دارین؟
4. در ضمن کدوم کشورا و چه دانشگاه هایی در چه مقاطعی در این رشته فعالن و پذیرش می دن؟
بسیار ممنون از پاسخگوییتون و معذرت بابت سؤالای زیادم
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
در هر صورت و برای گرفتن پذیرش و تحصیل باید زبان خود را تقویت کنید و آیلتس 6.5 یا بالاتر (یا تافل حداقل 100) را داشته باشید.
با داشتن فوق لیسانس ایران، گرفتن پذیرش دکتری در خارج از ایران سخت است. اگر هدف تان دکتری است بهتر است فوق لیسانس خود را هم در همان کشور و ترجیحا دانشگاهی بگذرانید که میخواهید دکتری بگیرید.
دانشگاه های صنعتی در امریکا و کشورهای اروپایی برنامه های خوبی برای این رشته دارند. از دانشگاه استانفورد گرفته تا سایر دانشگاه ها.
این که چطور میتوانید پذیرش بگیرید هم به معدل و نمره زبان بستگی دارد.
پیشنهاد میکنم جزوه سایت را نیز مطالعه کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ