(17-08-2015, 04:28 PM)hamed.gh053 نوشته: سلام دوستان دوتا سوال داشتم
اول اینکه مستر به کارشناسی میگن یا کارشناسی ارشد؟
دوم من کارشناسی فیزیک دارم و قصدم اینه که ارشد و دکترارو تو امریکا بخونم (یا کانادا فرقی نمیکنه) معدلم بالا نیست (14ست) اما میخوام چندتا مقاله بنویسم (کارت پایان خدمت ندارم 2 سال باید برم سربازی در حین سربازی مقاله بنویسم) حالا میخواستم ببینم با این شرایطی که دارم reserch assistant خوبه یا teacher assistant ؟
سلام
Reserch Assistant یا به اختصار RA و Teacher Assistant یا TA در واقع یه جور کار دانشجویی در دانشگاه هست که از اسمشون هم پیداست که اساتید به دانشجوهاشون میدن و در قبالش دانشجو از پرداخت شهریه معاف میشه و حقوقی ثابت هم در قبالش دریافت میکنه. TA و RA عموما به دانشجوهای دکتری داده میشه و شرایطی هم داره مثل معدل بالا، نمره زبان بالا، در دانشگاه خوب تحصیل کردن، رشته تحصیلی مقالات و فکتور هایی که دانشجو رو به عبارتی نخبه معرفی کنی. و چیزی نیست که شما درخواست بدی و به راحتی هم دریافت کنی. بسیار رقابتی هست و دانشجوهای نخبه از سایر کشورها براش اقدام میکنند.
با معدلی که شما داری احتمال بسیار پایین هست بهتره زبان خودتون رو قوی کنید. مقاله با کیفیت بنویسید تا بتونی در کشوری که تحصیل رایگان هست پذیرش بگیرید و فقط هزینه زندگی رو بدید.
موفق باشی/
پ.ن :
RA: عموما کار در آزمایشگاه بر روی پروژه همرا با استاد هست.
TA: همکاری با استاد در زمینه های اموزشی مثل تصحیح کردن برگه های امتحانی، تدریس برای دانشجویان در مقطع پایین تر، برگزاری کلاس های حل و تمرین و ... برای دانشجویان در مقطع پایین تر که زیر نظر استاد راهنمای شما هستند.
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»