22-08-2015, 09:55 PM
(22-08-2015, 09:50 PM)amirhossein.gh نوشته: یکی از دوستان همچین سوالی پرسیده بود:
سلام
من قصد دارم برای دکترای مستقیم یا مستر با فاند کامل برای آمریکا اقدام کنم ولی متاسفانه نتونستم اطلاع دقیق از شرایط direct phd پیدا کنم.
میشه شما یه توضیحی بدید که در شانس پذیرش و فاندینگ با مستر چه فرقی داره و کلا با یه رزومه قوی اگه برای مستر اقدام کنی احتمال پذیرش و فاند بیشتره یا اگه برای دکترای مستقیم؟؟؟
و اینکه وقتی برای دکترای مستقیم اپلای میکنی کلا رزومت با کسایی که برای دکترا اپلای کردن بررسی میشه یا یه سهمیه جدایی برای direct phd هستش؟؟؟
و اگه با دکترا ها بررسی بشه تکلیف اون نمره مستر و سابقه تحقیقاتی بیشترشون که اونا دارن و ما نداریم چی میشه؟
فک کنم این سوال خیلی ها باشه چون من که به شخصه خیلی دنبال جوابش گشتم ولی متاسفانه پیدا نکردم.
جواب من:
یک کلام ... همه چیز به استاد بستگی داره و بعدش به دانشگاه
اگه استاد پیدا کردید بهتون میگه واسه چه مقطعی اپلای کنید. اگه استاد هم ندارین، از دانشگاه بپرسید برای گرفتن فاند کدوم بهتره؟
در ضمن به نظر من دکترای مستقیم زیاد خوب نیست.به دلیل اینکه اگه شما مقطع فوق لیسانس رو فلان دانشگاه آمریکا بخونین، واسه دکترا میتونین برید یه دانشگاه بسیار سطح بالاتر. به نظر من تا جایی که جا داره از استاد بخاین واسه دوره مستر برید. بعد از مستر ، شانس واسه گرفتن شغل مناسب و همچنین دکتری در یک دانشگاه سطح بالا دارید
این بر اساس تجربیات منه!
موفق باشید
درود
این تجربه شما تجربه من هم هست! فقط نکته ای که باید علاوه بر موارد بالا اضافه کرد، به نظر من دانشجویی که مستر رو هم میخونه میتونه بیشتر از یک دکترای مستقیم مباحث فنی و تکنیکی رو عمیق تر درک بکنه چون بلاخره دوره جدایی هستش و یک تز کامل هم مینویسید.
به علاوه مقاله یادتون نره. اون هم مهمه و تعیین کننده برای شغل های آکادمیک.
یک ولی بزرگ اینجا هست که استاد ها رغبت بیشتری برای فاند کردن دکتراها دارن و به سختی میشه از ترم اول برای مستر فاند به خصوص فول فاند شد. چون شما باید بتونید خودتون رو نشون بدید تا اساتید شما رو بشناسن. این خیلی مهم هستش. البته برای مستر نکته ای که هست باز احتمال فاند شدن از همون ترم اول مستر برای بعضی دانشگاههایی که رنک خیلی خوبی ندارن و متوسط به پایین هستن بیشتره.
پ.ن: تمام کردن مستر در دانشگاهی در آمریکایه جورایی شبیه اینه که شما ویزای شینگن گرفتی که میتونی بری تمام اروپا رو بگردی!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.