23-08-2015, 03:35 AM
اى بابا دوستان اين ديگه چه مدلشه آخه!!!! كجاى متن من معنى نگرانى ميداد؟! من هم مثل چند كاربر عزيز ديگه اومدم و شرح ماوقع اين روزهاى انتظار رو كه برما گذشته بود دادم همين. اگر پستهاى قبلى من رو خونده باشيد متوجه ميشيد كه من هميشه همه رو دعوت به آرامش و اميد كردم و واقعا هم معتقدم پايان خوشى در انتظار همه خواهد بود. اگر قصد نگران كردن كسى رو داشتم همون ١٠ روز پيش جواب ايميل رو ميذاشتم اينجا مثل باقى دوستان و ميگفتم آى بدوييد بيايد ببينيد چى گفتن و ممكنه چه معنى بده! حتى يكبار اين كار رو كردم اما بلافاصله پستم رو حذف كردم كه مبادا به بهانه نظردهى يا همدلى با من كسى بيجهت آشفته بشه
الانم به دليل اين پست رو گذاشتم كه نگرانيم رفع شده و اصلا استرس ندارم و اين كه بگم همه در اين روزهاى سخت شبيه هستيم و همچنين بگم ايميل پيگيرى زدم و با اين كه جواب معمول نبود اما با بررسى هاى كه توى اين مدت كردم فهميدم جاى نگرانى نداشته و كاملا اميدوار و مطمئنم به زودى همه خبرهاى خوش ميشنويم. توى پست قبلى هم گفتم نگران شدم نگفتم الانم نگرانم.
ميدونم شرايط اسونى نيست اما يه كم باانصافتر باشيم.
به هرحال پوزش بسيار اگر با تمام ملاحظلات بنده متن پيامم تشنج و استرس ايجاد كرد حقيقتا همچين قصدى نبوده و مطلقا جاى نگرانى وجود نداره
الانم به دليل اين پست رو گذاشتم كه نگرانيم رفع شده و اصلا استرس ندارم و اين كه بگم همه در اين روزهاى سخت شبيه هستيم و همچنين بگم ايميل پيگيرى زدم و با اين كه جواب معمول نبود اما با بررسى هاى كه توى اين مدت كردم فهميدم جاى نگرانى نداشته و كاملا اميدوار و مطمئنم به زودى همه خبرهاى خوش ميشنويم. توى پست قبلى هم گفتم نگران شدم نگفتم الانم نگرانم.
ميدونم شرايط اسونى نيست اما يه كم باانصافتر باشيم.
به هرحال پوزش بسيار اگر با تمام ملاحظلات بنده متن پيامم تشنج و استرس ايجاد كرد حقيقتا همچين قصدى نبوده و مطلقا جاى نگرانى وجود نداره