23-08-2015, 02:06 PM
(23-08-2015, 09:29 AM)millan نوشته: سلام به دوستان عزیز امروز بعد از دو ماه پر از استرس و شلوغ امروز کمی سرم خلوت تر شد و امدم ببینم فروم چه می گذرد تبریک به تمام دوستان پاس رکویستی و با ارزوی پاس ریکویست شدن بقیه دوستان من الان یم ماه است که به تورنتو امدم و می خوام نکاتی رو که در این یک ماه تجربه کردم رو به دوستان بگم شاید برای شما کمکی باشهسلام دوست عزيز
اول این که من قبل ازامدن کلی می ترسیدم برای این که فرم b4رو نصفه نیمه پر کرده بودم گفتم الان تو فرودگاه گیر بدن ولی اصلا این طور نشد اصلا در چمدان ها رو باز نکردند در موردفرمB4aهم اصلا عجله نکنین اگر جنسی می خئاهید بیارید عکسش رو تهیه کنید و یا مشخصات کالایی که می اورید را در فرم بنویسید این فرم دوم را از خود کانادا می توانید به اداره گمرک بدهید اجناس نوشته شده در این فرم معاف از پرداخت حق گمرک می شوند
در فرودگاه اط شما ادرس می خواهند برای فرستادن کا رتprاگر فامیلی دارید ادرس و تلفنش را همراه خود داشته باشید تا برای کارت pr اقدام کنید سپس به شمادر فرودگاهsinنامبر را می دهند در یک ورق کاغد اسپل نام و فامیل خودتو و پدر و مادرتون رو دوباره شفاهی می پرسند اگر نمی دانید به صورت نوشته باشید و سپس اقایی به شما بروشورهایی می دهد که برای معرفی سازمانهای مربوط به مهاجرت افرا رو راهنمایی می کنند
اپر می خواهیددر کانادا گواهی نامه بگیرید حتما مدرک اصالت گواهی نامه و اصل گواهی نامه معتبر و تاریخ دار را به همراه خود بیاورید بدون ترجمه چون باید اینجا ترجمه بشود اگر عجله برای گرفتن گواهی نامه ندارید حتما در اولین فرصت یک کارت ontario idکارت بگرید به قیمت35 دلار برای افراد بالای 16 سال به دفاتر خدماتی تورنتو بروید و در خواست کارت رو بدید دو هفته طول می کشه تا کارت بیاد ولی اگر قصد دارید سریع گواهی نامه بگیرد برای گرفتنش اقذام نکنید چون نمی تونین دو تاش رو داشته باشید
برای ثبت نامه بجه ها و گرفتن اینترنت از شما مدرک اجاره منزل می خواهند اول خونه رو اجاره کنید بعد باید دنبال این دو تاکار برین یکی از موسساتی که خیلی به ما کمککرد موسسه ymclبود اونجا کارشناس فارسی زبان هستش و بقیشون هم خیلی دلسوزانه به شما جواب می دن وراهنمایی می کنند تمام سوالات خودتون رو از اونها بکنید واون ها خودشون شما رو به مراکز مورد نظر می فرستند یک نکته کوچک کار با گوگل مپ رو یاد بگیرید از نون شب لازم تره چون تمام مسیر ها رو با خط های اتوبوس و مترو ار محل زندگی تون خواهد گفت بهش اطمینان کنین برای اتوبوس بچه های زیر 12 سال بلیط نمی خواهند تا18 سال و یا دانشجو بلیط student بگیرید 2.7 دلار و بزرگ سال 3 دلار بلیط رو از بقالی ها یا ,shopping drog market بگیرید همیشه مطمین باشید بلیط برگشت داشته باشد چون این جا فاصله هایش مثل ایران نیست یک نکته جالب که اینجا هست اگر شما برای رسیدن به مکان مورد نظر تون لازم باشه دو تا و یا سه تا اتوبوس سوار شوید از اتوبوس اول که سوار می شوید در خواست ترانسفر کنین راننده به شما برگه می دهد و شما دو تا اتوبس بعدی رو البته اگر زمانش یک ساعت بیشتر نگدشته باشه با همون ترنسفر سوار می شید و بلیط مجدد نمی دهید و اگر با اتوبوس به ایستگاه اتوبوس بروید به شرطی که از ایستگاه خارج نشوید از اتوبوس و مترو با همان ترانسفر استفاده می کنید اتوبوس شهر تورنتوttcهستش اتوبوس های قرمز سفید هستند اگر دوست داشتین سایت خوبی داره چون این جا چندین مدل اتوبوس داره بارنگ های متفاوت که من تا به حال سوار نشدم و قوانینش رو نمی دونم به نام های viva که ابی رنگه و go که سبز رنگه
امیدوارم توضیحاتم مفید باشه اگر کمکی از دستم بر اید خوشحال می شم کمکتون کنم این تجربیات خودم بود در این یک ماه گفتک شاید به درد دوستان بخورد
با امید موفقیت برای تک تک دوستان
رسيدن بخير. سوالي كه داشتم در مورد اين شركت ymcl بود. ميشه بيشتر در موردش توضيح بدين.سايتش كه ميگه يه شركت عمرانيه.
با تشكر
NOC: 2241 - [b]Received by CIO: 12/29/2015 - PER: 3/30/2015 - Update sent: 5/12/2015
Medical sent : 5/13/2015 - Medical Received; 20/5/2015 - Processing Start: 27/3/2015
Pass Request: 27/10/2015
[/b]
Medical sent : 5/13/2015 - Medical Received; 20/5/2015 - Processing Start: 27/3/2015
Pass Request: 27/10/2015
[/b]