23-08-2015, 10:08 PM
(23-08-2015, 08:44 PM)parsa_zarrabi نوشته: با سلام. وقت بخیر.
بنده متولد 1362 هستم. سال 82 در رشته مهندسی نرم افزار کامپیوتر وارد دانشگاه آزاد شدم و در سال 88 به دلیل یکسری مشکلات با مدرک کاردانی با معدل 14 فارغ التحصیل شدم. بعد از اتمام سربازی در سال 90 در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته مهندسی فناوری اطلاعات وارد دانشگاه علمی کاربردی شدم و سال 92 با معدل 18 فارغ الحصیل شدم
دو مقاله ISI در دو مجله معتبر دارم.
تافل بالای 100 و همچنین GRE General بالای 310 هم دارم.
سابقه کار تخص قابل ارائه ندارم.
با این شرایط، با توجه به شرایط سنی می تونم به پذیرش فوق لیسانس از دانشگاه های خوب آلمان امیدوار باشم؟ با توجه به اینکه گپ تحصیلی بنده مربوط به قبل از دوره کارشناسی ناپیوسته هست، ممکنه نتونم موفق به دریافت ویزای آلمان، در صورت پذیرش از دانشگاه بشم؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.
به نظرم شانست خوب
از سمتی گرایش کامپیوتر, IT و علوم کامپیوتر در دانشگاههای آلمان زیاد ارائه میشه. شما با توجه به رزومه خوبت شانس پذیرش داری ، لیستی از دانشگاههای خوب تا متوسط رو دستهبندی کن و اپلی کن. واسه ویزا تحصیلی هم میشه از سابقه کار واسه پوشش این فاصله استفاده کرد که میتونی به سفارت ارائه کنی البته اگر از شما بخوان.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public