25-08-2015, 11:35 PM
(22-08-2015, 02:24 AM)ForeverBlue نوشته: درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
در هر صورت و برای گرفتن پذیرش و تحصیل باید زبان خود را تقویت کنید و آیلتس 6.5 یا بالاتر (یا تافل حداقل 100) را داشته باشید.
با داشتن فوق لیسانس ایران، گرفتن پذیرش دکتری در خارج از ایران سخت است. اگر هدف تان دکتری است بهتر است فوق لیسانس خود را هم در همان کشور و ترجیحا دانشگاهی بگذرانید که میخواهید دکتری بگیرید.
دانشگاه های صنعتی در امریکا و کشورهای اروپایی برنامه های خوبی برای این رشته دارند. از دانشگاه استانفورد گرفته تا سایر دانشگاه ها.
این که چطور میتوانید پذیرش بگیرید هم به معدل و نمره زبان بستگی دارد.
پیشنهاد میکنم جزوه سایت را نیز مطالعه کنید.
سؤال:
سلام
واقعاً ممنونم از پاسخگوییتون. یه جا گفته بودین که خودتون تو ایران هوش مصنوعی خوندین. با این آگاهی، شما به کسی که اگه نشه برای ارشد به خارج از ایران بره، آیا توصیه می کنید که برای رشتۀ علوم شناختی در دکترا، ارشدو هوش مصنوعی بخونه؟
با توجه به این که سطح زبانمو در حد متوسط می دونم و اشتغال، فکر نکنم با توجه به زمانی که مونده، بشه امسال واسه رفتن به خارج از ایران اقدام کنم. نظر شما چیه؟
من که کاردانیم ریاضی و کارشناسی ناپیوسته م کامپیوتره، تکلیفم واسه ریز نمرات و معدل چه جوریه؟ نمی گن دروس متفاوته یا چیزای دیگه؟ این سیستم کاردانی و کارشناسی ناپیوسته رو فقط ایران داره یا جاهای دیگه م هست؟
و این که واقعاً می تونم امیدوار باشم که با گرفتن نمرۀ زبان خوب (ان شاءالله سال بعد) واسۀ مستقیم به دکترا جذب بشم که روش انرژی و وقت بذارم؟
اینم ایمیلمه، در صورت صلاحدید به ارسال مطلبی به ایمیلم می ذارمش (keywan.mathematics@gmail.com). بازم صمیمانه ازتون ممنونم.