26-08-2015, 01:38 PM
(26-08-2015, 01:03 PM)mgorji نوشته: [font=MS Pゴシック]دوستان یک استادی در زاپن گفته من می تونم سپروایزت باشم و زمینه تحقیقاتیت به من می خوره حالا من از فاند پرسیدم و مسئولین دانشگاه گفتن[/font]
[font=MS Pゴシック]All international graduate students will be granted the tuition exemption, and furthermore, monthly scholarship of 60,000 yen will be granted as long as the student takes the minimum credits each semester.[/font]
[font=MS Pゴシック]In addition, Teaching Assistant positions are available for graduate students.[/font]
[font=MS Pゴシック]Please do not worry about the fund for the education[/font]
[font=MS Pゴシック]به نظر شما این میزان کمک پوشش کامل هزینه زندگی رو در ژاپن می ده؟[/font]
[font=MS Pゴシック]و اینکه آیا در مقطع phd در این کشور دوره ها به زبان انگلیسی برگزار می شه ؟ چه طور بفهمیم از سایت دانشگاه؟[/font]
[font=MS Pゴシック]ممنونم از شما[/font]
البته نمیدونم استاد چقدر بهت قول داده اما در اسیا استادی که نیاز به دانشجو داشته باشه همه جوره کمکش میکنه. امیدوارم بتونی با استاد برای افزایش مبلغ فاند صحبت کنی. در کل اگر منظور زندگی دانشجوئی باشد ، یک دانشجوی مجرد حدود 80000 ین در ماه برای مخارج خود شامل کرایه منزل، آب و برق و تلفن وخوراک و پوشاک و رفت و آمد نیاز خواهد داشت. یک دانشجوی متاهل به دوبرابر این مبلغ نیاز دارد. حالا با این مبلغ خیلی جالب به نظر نمیرسه از طرفی ژاپن جزو کشورهاییه که شهرهاش از لحاط زندگی در رده بالای پرداخت هزینه در دنیا قرار دارن. بله بیشتر دوره های دکتری میتونه به انگلیسی یا ترکیبی از انگلیسی - ژاپنی ارائه بشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public