27-08-2015, 01:26 AM
(09-09-2014, 06:16 PM)the_y نوشته: سلام
خب به هر حال دیروز رفتیم و این جلسه تموم شد. تجربه ام رو با شما در میون می ذارم و امیوارم به دردتون بخوره:
همنطور که دوستان گفتند سر این استاد قبل و بعد از جلسه خیلی شلوغ بود و همه می خواستند از ایشون سوال بپرسن. البته سوالات با اهداف متفاوتی پرسیده می شد. مثلا یکی واقعا سوال داشت و یکی هم داشت سطح توانایی زبانش رو امتحان می کرد که ببینه آیا استاد می فهمه یا نه!ایشون تقریبا قبل از ورود و بعد از خروج توسط اساتید به عنوان میزبان احاطه شده بود و کمتر دانشجویی می تونست به ایشون نزدیک بشه.البته قبل از شروع لکچر یکی از اساتید بلند شد و به دانشجوها گفت در مورد اپلای و این جور چیزها سوالی نپرسید. متاسفانه فرهنگ زرنگ بازی تو وجود همه ما ایرانی ها هست و بعضی از اساتید آقا زاده شون رو آورده بودند که به ایشون معرفی کنند. (بعد از جلسه از ایشون دعوت کردند که به اتاقشون بره!!!) در نهایت من فقط یک سوال در مورد مقاله ای که الان دارم روش برای پرپوزالم کار می کنم و ایشون نویسنده سومش هست ازش پرسیدم و ایشون هم گفت که زیاد در جریان این مقاله نیست و بهتره به نویسنده اول ایمیل بزنم. مثل اینکه اسمش رو همینجوری الکی تو مقاله آورده بودند!
نمیدونم الان هم این پست ها رو میخونین یا نه. ولی اگر میخونین چند توصیه:
اون استاد اسم کسی رو یادش نمیمونه پس تلاش های بقیه بی فایده بوده. کار خوبی که میشه بکنی اینه که به ایشون ایمیل بزنی و بابت حضورش تشکر کنی و اینکه چقدر شیفته کار و تحقیقاتشون هستید. به اون فردی هم که گفته نویسنده اوله ایمیل بزنید , تو ایمیلتون به استاد بهش بگید که من به فلانی هم ایمیل زدم و باز مرسی که کمکم کردید!
شک نکنید هیچ یک از افرادی که امروز تلاش کردند این ایمیل رو نمی زنن. اتفاقا این بیشتر از همه چی تو ذهن استاد میمونه. حتی در آمریکا هم هنوز همه دانشجوها چنین کارهایی نمی کنن. فقط یه دانشجوی واقعا اهل ریسرچ هست که چنین ایمیلی میزنه. حین ایمیل یه مختصر خیلی کم در حد دو سه خط هم از پایان نامتون بگین و تمام. احتمال میدم جوابتون ر وبده.
سوالی ب,د حتما بپرسید. اگر میخواین حتما جواب بدم پیام خصوصی کنید شاید چک نکنم اینجا رو