(27-08-2015, 03:19 AM)khazaee نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون می شم راهنمایی کنید خیلی فکر و ذهنم درگیره
من ارشد محیط زیست دارم و می خوام برای Fall 2016 آمریکا اقدام کنم. می خوام 9 آبان (31 اکتبر) امتحان ایتلس بدم و نتایجش 22 ابان (13 نوامبر) اعلام میشه. حالا با این وضعیت می تونم به deadline ها برسم یا خیر؟ به نظرتون به استادا میل بزنم یا بذارم نمره زبان بیاد؟ رزومه من هم به نظرم خوبه ( معدل کارشناسی :16.5 ارشد :17.4--- دانشگاه تهران--- 24 تا مقاله 4 ISI، سه ISC، هشت پژوهشی، 9 تا همایش ملی --- GRE هم دارم 2 سال پیش اپلای ناکام کردم و بعدش سربازی، نمره GRE : 299 - معیار قدیمیش : 1060 - بنیاد نخبگان)
اگه کمکم کنید ممنون می شم چون خیلی به هم ریختم. زبان هم زودتر نمی تونم امتحان بدم چون نمی رسم.
آگه به نظرتون به استادا میل بزنم از چه زمانی و چی بهشون بگم؟
با تشکر
به بیشتر ددلاین ها میرسین. ددلاین ها حدود ۱ دسامبر به بعد هستن دیگه. زودتر که نیست آمریکا.
بقیه مدارکتون آماده باشه میرسین. تو فرصت باقی مونده اساتیدی تو ایران که قراره ریکام بدن آماده کنین بهشون بگین ددلاینا کی هست که معطل نکنن! ریزنمره انگلیسی فراهم کنید فکر کنم دانشگاه تهران میده درسته؟
SOP و رزومه رو آماده کنید و در ایمیل به اساتید رزومه رو هم اتچ کنید حتما. در رزومه نمره GREرو بنویسید تاریخ امتحانتونم بنویسید که بدونن برنامشو دارید.
ایمیل رو هم زودتر شروع کنید! رزومتون خوبه نگران باشید فقط دیگه بیشتر دیر نشه. فایل رزومه رو درست کنید زودتر یا اگه دارید چه بهتر.
سوال دیگه ای بود بپرسید. نگران هم نباشید ددلاین بعضی دانشگاه ها دیرتره
اینکه چی بگید هم تاپیک تماس با استادان رو ببینید و به اساتیدی که زمینه کاریشون نزدیکه ایمیل بزنید. جزیی تر بپرسید بهتر میتونم کمک کنم. ضمنا تو فایل رزومه مقالات داخلی رو هم حتما بگید هیچی رو حذف نکنید همه چی ارزش داره.