28-08-2015, 12:31 PM
اگر زود برمی گردین که به نظر میرسه به دردسرش نمی ارزه. اگر پاس ریکوئست شدین و هنوز در هلسینکی بودین که می تونید پروازتون به ایران رو طوری تنظیم کنید که یک توقف چند روزه در آنکارا داشته باشید تا ویزا رو بگیرید و اگر تا پاس ریکوئستی برگشته بودین به ایران که مجبورین از طریق آژانس یا شخصی اقدام به گرفتن ویزا کنید.
ویزاهایی که آنکارا صادر می کنه در واقع از ظرفیت ویزای پاریس کم میشن و توسط آنکارا تحویل داده میشن. به عبارتی همین الان هم یک سفارت دومی داره کار تحویل ویزا رو انجام میده. اگر قرار باشه به یک سفارت سومی فرستاده بشه به نظر خیلی پیچیده میشه و کاغذبازی زیادی بین این سه تا سفارت راه میافته تا همدیگه رو مطلع کنند که ممکنه زمانش بیشتر از مدت اقامت شما در هلسینکی بشه و بعد اونوقت مجبور به سفر دوباره به هلسینکی یا برگردوندش به آنکارا بشین و به همین دلیل به نظر من به ریسک و دردسرش نمی ارزه.
ویزاهایی که آنکارا صادر می کنه در واقع از ظرفیت ویزای پاریس کم میشن و توسط آنکارا تحویل داده میشن. به عبارتی همین الان هم یک سفارت دومی داره کار تحویل ویزا رو انجام میده. اگر قرار باشه به یک سفارت سومی فرستاده بشه به نظر خیلی پیچیده میشه و کاغذبازی زیادی بین این سه تا سفارت راه میافته تا همدیگه رو مطلع کنند که ممکنه زمانش بیشتر از مدت اقامت شما در هلسینکی بشه و بعد اونوقت مجبور به سفر دوباره به هلسینکی یا برگردوندش به آنکارا بشین و به همین دلیل به نظر من به ریسک و دردسرش نمی ارزه.
(28-08-2015, 11:54 AM)kamyar2015 نوشته: ببخشید من این سوال رو مجدد می پرسم کسی می تونه لطفا پاسخ بده:
من الان هیلسینکی زندگی می کنم یعنی به همراه خانواده چند ماهی هست اومدیم اینجا البته مسافرت کاریه زودی بر می گردیم
1- آیا در صورت پاس رکویست شدن میشه ویزا رو از سفارت کانادا توی هیلسینکی بگیریم یا مجبوریم بریم آنکارا و صرفا از اونجا ویزا رو بگیریم؟
2- روالش چطوریه باید به پاریس خبر بدیم که برای گرفتن ویزا اونها ما رو معرفی کنند یا اینکه بدون اطلاع هم میشه رفت سفارت کانادا در هیلسینکی ؟
3- در ضمن اگر دوستان فرایند کاملش رو میدونن اطلاع بدین
سپاس از کمکتون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -