(28-08-2015, 05:43 PM)M1KE نوشته: ممکنه در مواردی که وقفه زیاد با زمینه مرتبط پر نشده باشه تا حدی روی "شانس" پذیرفته شدن در ویزا یا خود بورس موردنظر تاثیرگذار باشه ولی محدودیت رسمی در مورد سن وجود نداره. حتی در مورد بورس اراسموس هم تا جایی که من اطلاع دارم محدودیت سنی نداره و در وبسایت شون اشاره شده که حتی اگر در 30 سال گذشته هم مدرک گرفته باشید باز هم می تونید برای اون اپلای کنید. برای نمونه می تونید این صفحه رو مطالعه کنید. در بین دانشجویان اراسموس گاهی افراد با سن بالا هم دیده میشه.
Erasmus Mundus Joint Master Degrees are open to candidates from all over the world with no age limit.
Even if you are no longer a student and you finished your Bachelor studies 30 years ago… you can still apply!
همین طور رشته هایی وجود داره که در اونها افرادی که دارای سوابق کاری هستند و دید اجرایی دارند به افرادی که صرفا آکادمیک بودن ترجیح داده میشن مثل خیلی از رشته های مدیریتی. برای نمونه در MBA اجرایی گاهی انتظار دارند که متقاضی 10 سالی سابقه کار مدیریتی داشته باشه یا مثلا 5 سالی رو رییس یک مجموعه ای بوده باشه. در رشته های مهندسی هم اگر بدونند که شما مثلا در شرکتی جایی با نرم افزارها کار می کردین و سابقه نوشتن گزارش پروژه داشتین به فردی که هیچ نرم افزاری بلد نیست و ممکنه در نوشتن پایان نامه اش وقت زیادی تلف کنه برتری داده میشین. استادها معمولا به دنبال افرادی هستند که اولا توانایی انجام کاری رو داشته باشند و دوما مسوولیت و تعهد هم در قبال انجام اون داشته باشند و اگر اینها در فرد با تجربه ای پیدا بشه که سنش هم زیاد باشه براشون فرقی نمی کنه.
درود
درسته رشته مدیریت خوب استثنا هستش.
من قصد جسارت ندارم ولی در حالت کلی ولی مثلا در یک رشته فنی مهندسی اکثر اساتید به دنبال نیروها و دانشجویان تازه نفس تر هستند و کمتر کسی رو میبینیم که با سن 40 شروع به خوندن دوره فوق یا حتی دکترا بکنه. حتی سابقه کار هم در دانشگاههای زیادی برای رشته های فنی زیاد تاثیرگذار نیست. اون چیزی که البته مهمتره داشتن رزومه قوی با تعداد مقالات بالاست که خوب معمولا خیلی کمتر فردی پیدا میشه با اون سن بخواد اپلای کنه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.