تبلت ها اگر تعدادشون زیاد بوده باشه مشمول گمرک میشه و دارو رو هم در عمده موارد نمیشه پست کرد به ویژه وقتی مقدارش زیاد باشه. فکر کنم پست ایران بر اساس روال کاری بسته های خودش داره به شما این حرف رو میزنه. شما بهشون تاکید کنید که بسته رو DHL آورده و بعد از اون در پست ایران مونده. باید بفهمید اون مکانی که اینها رو بررسی می کنند کجاست. الان به نظر میرسه اون کارمند فکر می کنه بسته از ابتدا برای پست ایران بوده. قاعدتا نتیجه کار رو DHL هم باید به شما اطلاع بده.
حدس من اینه که بخشی از محموله ضبط بشه و بقیه رو به آدرستون بفرستن. اگر فقط داروها بود سریع می گذاشتن کنار و لباس ها رو می فرستادن ولی چون تبلت ها هم هستن به نظر میرسه مشغول بررسی این هستن که چه تعدادش حالت تجاری پیدا می کنه (که حدسم تعداد بیشتر از یکی هست) و اینکه باهاشون چه کار کنند. حتی همون یک دونه لپ تاب یا تبلت رو هم وقتی در سفر همراه داشته باشید مشکلی نداره و فکر نمی کنم بشه اونها رو هم پست کرد چون تعدادش قابل کنترل نیست و ممکنه شما هر دو ماه یک بار یه بسته که درش تبلت هست بفرستین. در مورد تبلت ها البته با پرداخت عوارض گمرکی باید بتونید در نهایت آزادشون کنید. دقیقش رو می تونید از گمرک بپرسید.
پینوشت: حتی همون لباس ها هم اگر تعدادش زیاد و به صورت هم شکل باشند طوری که به نظر برسه با قصد تجاری دارین پست شون می کنید ممکنه مشمول عوارض گمرکی بشه. در حد عرف موردی نداره.
حدس من اینه که بخشی از محموله ضبط بشه و بقیه رو به آدرستون بفرستن. اگر فقط داروها بود سریع می گذاشتن کنار و لباس ها رو می فرستادن ولی چون تبلت ها هم هستن به نظر میرسه مشغول بررسی این هستن که چه تعدادش حالت تجاری پیدا می کنه (که حدسم تعداد بیشتر از یکی هست) و اینکه باهاشون چه کار کنند. حتی همون یک دونه لپ تاب یا تبلت رو هم وقتی در سفر همراه داشته باشید مشکلی نداره و فکر نمی کنم بشه اونها رو هم پست کرد چون تعدادش قابل کنترل نیست و ممکنه شما هر دو ماه یک بار یه بسته که درش تبلت هست بفرستین. در مورد تبلت ها البته با پرداخت عوارض گمرکی باید بتونید در نهایت آزادشون کنید. دقیقش رو می تونید از گمرک بپرسید.
پینوشت: حتی همون لباس ها هم اگر تعدادش زیاد و به صورت هم شکل باشند طوری که به نظر برسه با قصد تجاری دارین پست شون می کنید ممکنه مشمول عوارض گمرکی بشه. در حد عرف موردی نداره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -