30-08-2015, 10:57 AM
(30-08-2015, 10:41 AM)Torkan نوشته: درود
دوست من اولا خدمتتون بگم که میخواید برای ژانویه 2016 اقدام کنید؟ ترم ژانویه 2016 حدود 4 ماه دیگه شروع میشه و ددلاینش تموم شده. شما یا میخواهید برای FALL 2016 اقدام کنید یا میخواهید برای Spring 2017 اقدام کنید.
برای اپلای واسه FALL 2016 خوب باید تا 5 ماه دیگه تمام مدارکتون آماده باشه.
شما دقیقا بگید برای چه تاریخی میخواهید وارد دانشگاه در آمریکا بشید؟
پ.ن: فرض کنیم منظورتون SPRING 2017 هست. یعنی دقیقا 1.5 سال بعد میخواید وارد بشید. هیچ بایدی در تاریخ متحان وجود نداره. هر دو امتحان نتیجش دو هفته ای معلوم میشه و نتیجه رو هم یک هفته ای حداکثر میرسه به دانشگاه. شما فرض کنید ددلاین دانشگاهی اول دی ماه هست. شما حتی اور اذر هم امتحان بدید با کمی ریسک میشه گفت میرسید ولی بهتره کمی زودتر بدید.
در ضمن GRE مهمتر از TOEFL هست. شما بهتره هدفتون رو بذارید روی نمره GRE بیشتر. البته تافل هم مهم هست ولی شما که اینهمه وقت دارید بهتره GRE رو دست بالا قرار بدید.
بااحترام،
ترکان
من میخوام مدارکم رو تا ژانویه سال بعد آماده کنم، مگر ثبت نام دانشگاه های آمریکا از 6 ماه قیل نیستش؟ یعنی ژانویه مدارک رو تحویل میدی و اگر تایید بشی 6 ماه بعدش که اگر اشتباه نکنم ترم پاییز میشه میتونی بری دانشگاه!!
من میخوام ترم پاییز وارد دانشگاه بشم که بیشتر دانشگاه ها بورسیه هاشون بیشتر هست و خوب یک تعدادی هم فقط در همین ترم ورودی دارند!
راستش جوابتون منو حسابی تحت تاثیر قرار داد!! فکر میکردم ژانویه 2016 مدارک رو تحویل میدم و برای ترم پاییز 2016 وارد دانشگاه میشم!!
مثلا VIRGINIA TECH یا CLEMSON نوشتند که تا 15 ژانویه 2016. deadline ثبت نامشون هستش،یعنی این زمان برای ثبت نام پاییز نیست؟؟
من هنوز زبان رو نخوندم و برای نمره ای که میخوام هم برای GRE و هم TOEFL فکر کنم که 9 ماه زمان لازم باشه، برای دکترای مستقیم مکانیک میخوام اقدام کنم، میشه راهنمایی کنید که کدوم تاریخ درست هستش؟؟ یعنی ژانویه سال دیکه برای من نیست؟ و ددلاین ژانویه برای ترم بهار هستش؟؟؟
خیلی پیچیده شد!!!
ممنونم که زود جواب دادین، منتظر میمونم ببینم باید چه کار کنم، اولین ترم معقول از نظر زمانی برای من بهترین زمان هستش، اولویت بهار 2016 بعد پاییز 2016 و بعد بهار 2017 هستش.
باتشکر
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید