(30-08-2015, 10:57 AM)automotive نوشته: من میخوام مدارکم رو تا ژانویه سال بعد آماده کنم، مگر ثبت نام دانشگاه های آمریکا از 6 ماه قیل نیستش؟ یعنی ژانویه مدارک رو تحویل میدی و اگر تایید بشی 6 ماه بعدش که اگر اشتباه نکنم ترم پاییز میشه میتونی بری دانشگاه!!
من میخوام ترم پاییز وارد دانشگاه بشم که بیشتر دانشگاه ها بورسیه هاشون بیشتر هست و خوب یک تعدادی هم فقط در همین ترم ورودی دارند!
راستش جوابتون منو حسابی تحت تاثیر قرار داد!! فکر میکردم ژانویه 2016 مدارک رو تحویل میدم و برای ترم پاییز 2016 وارد دانشگاه میشم!!
مثلا VIRGINIA TECH یا CLEMSON نوشتند که تا 15 ژانویه 2016. deadline ثبت نامشون هستش،یعنی این زمان برای ثبت نام پاییز نیست؟؟
من هنوز زبان رو نخوندم و برای نمره ای که میخوام هم برای GRE و هم TOEFL فکر کنم که 9 ماه زمان لازم باشه، برای دکترای مستقیم مکانیک میخوام اقدام کنم، میشه راهنمایی کنید که کدوم تاریخ درست هستش؟؟ یعنی ژانویه سال دیکه برای من نیست؟ و ددلاین ژانویه برای ترم بهار هستش؟؟؟
خیلی پیچیده شد!!!
ممنونم که زود جواب دادین، منتظر میمونم ببینم باید چه کار کنم، اولین ترم معقول از نظر زمانی برای من بهترین زمان هستش، اولویت بهار 2016 بعد پاییز 2016 و بعد بهار 2017 هستش.
باتشکر
دزود
خیر قربان. اپلای حدود 6 تا 8 ماه قبل از ورود به آمریکا انجا میشه. شما ثبت نام رو با اپلای اشتباه گرفتید. بعد پذیرش تازه میرید ویزا بگیرید تازه اگر ویزا دادن میرید دانشگاهتون و اونجا ثبت نام میکنید.
شما ژانویه سال بعد یعنی دی ماه 1395 مدارکتون باید اماده باشه(بعضی دانشگاهها حتی اسفند هم هست ددلاینشون). بعد اپلای میکنید دی ماه 1395. اگر پذیرش گرفتید میرید ویزا اگر کلیر شدید یک ماه قبل شروع کلاسها اجازه ورود به آمریکا رو دارید. مثلا 1 هفته مونده میرید ثبت نام میکنید و وارد کلاسها میشید. در واثع شما شهریور 1396 وارد میشید آمریکا.
دو سال بعد!
شما ددلاینها رو اشتباه گرفتید و همچنین دقت کنید تاریخ میلادی در 11 دی ماه عوض میشه!
یعنی برای FALL 2017 شما باید تا حدود پایان دی ماه 1395 مدارک رو بفرستید. منظور از ترم بهار در آمریکا هم 17 دی ماه هست. یعنی ترم بهار در آمریکا تقریبا از 6 ژانویه شروع میشه و ترم پاییز از اواخر مرداد حدودا.
پ.ن: استرسی نیاز نیست دوست من. کمی فروم رو بخونید بعد چند هفته همه چی دستتون میاد. اگر از الان اینطور استرسی باشین وای به حال روزای ویزا و...
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.