30-08-2015, 11:54 AM
(30-08-2015, 11:43 AM)automotive نوشته: با سلام،
بسیار ممنونم از پاسختون،
این زمانی که گفتید برای ترم پاییز هستش و برای ترم بهار هم محبت میکنید زمانش رو بگید؟
با توجه به صحبت های شما من با خیال راحت بشینم زبان بخونم و روی مقالاتم کارکنم، من فکر میکردم تا خرداد 95 باید مدارکم رو آماده کنم که بتونم به ترم پاییز برسم، پس پذیرشی که در شهریور انجام میشه برای تزم بهار هستش؟!
ببخشید سوالام زیاد شد این سوال هم بپرسم که تاریخ دانشگاه ها برای افرادی که درخواست فاند دارند با افرادی که در خواست فاند ندارند فرق میکنه، تاریخی که شما فرمودید برای پذیرش با فاند هستش؟
من فروم رو زیاد میخونم، تقریبا بیشتر مطالب مربوط به بلاد کفر و توفل و GRE رو خوندم، اما خب چون پپراکنده میخونم به نتیجه ی درستی نرسیدم.
پ ن : از مدیر این قسمت عذر خواهم اگر مطالبم طولانی و چند پارچه شد، هرگونه ویرایش و یکپارچه سازی که صلاح دونستید انجام بدید من کاملا راضی هستم.
درود
بله اصلا نگران نباشید. شما اگر بخواهید برای بهار 2017 برید که میشه دی 1395 اون موقع باید تا اواخر خرداد یا تیر مدارک رو اماده و بفرستید. هر چند اصلا ترم بهار رو توصیه نمیکنم!
اپلایی که در حدود تیر یا مرداد انجام میشه واسه آمریکا برای ورود به ترم بهار است و اپلایی که در حدود دی انجام میشه برای ورود در شهریور سال بعد هستش( اواخر مرداد)
بعضی دانشگاهها شرط گذاشتن مثلا گفتن تا این تاریخ برای بررسی فاند بفرستید معمولا زودتره خوب. باید کامل بخونید جزییات دانشگاه رو. امتحانات زبان رو هم به نسبت اون تاریخ ها میتونید بخونید. بله به راحتی کار کنید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.