(30-08-2015, 09:50 PM)mehdik نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز. من میخواستم برای دکترا در استرالیا اقدام کنم. شانسی برای فاند دارم.؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
لیسانس حسابداری دانشگاه آزاد معدل 13.76
ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه علوم تحقیقات آزاد معدل 15.69
استخراج دو مقاله isi از پایان نامه
3مقاله isi دیگر هم دارم.
گواهی شرکت در کنفرانسهای بین المللی
گواهی مدارک بین المللی دوره تخصصی مدیریت
2توصیه نامه از اساتید در ایران که دکتری مدیریت آمریکا تحصیل کردند.
یکسال تدریس در دانشگاه آزاد
3 سال مدیر منابع انسانی و حسابداری شرکت خصوصی
آلمانی A1
آیلتس:6
با توجه به رزومه ای که ارائه کردین من تنها نظر شخصی و تجربه خودم رو باهاتون در میان میذارم. توجه کنید که من در تیم پذیرش دانشگاه نیستم که بطور قطعی بتونم نظر بدم.
نکات مثبت: سابقه کار مرتبط، مقاله و گواهی های بین المللی
نکات منفی: معدل های متوسط و زیر متوسط و نمره زبان پایینتر از مینیمم اغلب دانشگاهها در اقیانوسیه (که بین 6.5 تا 7 بستگی به دانشکده مربوطه متغیر هست).
پیشنهاد من: در استرالیا، یکی از مراحل اصلی پذیرش توافق با یکی از اساتید دانشگاه مربوطه هست. به این صورت که شما با ایشون ارتباط برقرار می کنید و ارزیابی های اولیه توسط ایشون از رزومه شما به انجام میرسه و در مرحله ی بعدی شما زمینه کاری رو مشخص میکنید و پروپوزال و یا ریسرچ پلن آماده میکنید. بهتره که در صورت ارتباط از شانس خودتون برای بهرمند شدن از بورسیه تحصیلی جویا بشید.
یکی از دوستان با شرایط معدلی شما و هم رشته شما از بسیاری از این دانشگاهها پذیرش گرفت ولی بورس نشد و نهایتاً هم در یک کشور اروپایی رایگان به تحصیل پرداخت. به نظر من این گزینه رو هم در نظر داشته باشید چنانچه هدفتون ادامه تحصیله.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers