(31-08-2015, 06:12 AM)MBA_DBA نوشته: سلامببینید این طور نیست که هیچ تاثیری نداشته باشه. اما تاثیرش خیلی هم زیاد نیست.
یه سوال داشتم ازتون : من 10 مقالهisc در داخل ایران به چاپ رسوندم و 2 همایش بین الملل دارم میخواستم بدونم اینها جزء رزومه پژوهشی من ثبت ميشه یا نه ضمناً یه کتاب هم دارم به چاپ میرسونم ؟ با توجه به اینکه مقالات در نشریات داخلی کشور چاپ شده! رشته: مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین الملل
میخوام برای دکتری phd اپلای کنم ولی به من گفته اند اینها (مقالات ) هیچ تاثیری در رزومه پژوهشی من در خارج از کشور نداره چون نشریات داخلی بوده. و اینکه آیا اینها برای من امتیازی داره در پذیرش؟ لطفا راهنمایی بفرماييد. آیا همایش های من و مقالات و کتاب برای من امتیازی در خارج از کشور داره و در پذیرش من در دکتری تاثیری داره؟ برای مدیریت بازرگانی میخوام اپلای کنم.
با تشکر از زحمات شما و آرزوی بهترین ها
توصیه من اینه که اینها رو در رزومه بیارید یعنی عنوانشون رو ترجمه کنید حتی abstract شون رو هم ترجمه کنید و داشته باشید. کتاب رو هم در رزومه بیارید
کارهایی که میتونید بکنید:
از اساتیدی که ریکام هاتون رو مینویسن درخواست کنین به مقالات و اینکه مقالات خوبی بودن اشاره کنن. در واقع بگن که شما اهل ریسرچ و دنبال کردن اون ها تا مرحله چاپ هستید. اگر وقت دارید چند تا رو برای کنفرانس ها بفرستید تا تو رزومه بزنید submittedو البته در اون صورت نسخه انگلیسیشون رو هم خواهید داشت. ضمنا کنفرانس ها معمولا زود جواب میدن و ممکنه به اپلایتون برسه.
اگر هرکدوم از اینها جایزه ای برده مقلا best paper awardحتما ذکر کنید و اگر تعداد بالا بوده هم بگید مثلا among 100 papers
abstractهاشون رو ترجمه کنید و همه رو در یک فایل پشت سر هم داشته باشید. در فرم های آنلاین بعضی دانشگاه ها شما اجازه دارید یک یا جند doc اضافه هم آپلود کنید تحت عنوان supplement materialیا همچین چیزایی. حتما اون مجموعه abstractرو اونجا آپلود کنید. البته خودتون بهتر میدونید کدوم مقالاتتون عالی بودن پس فقط همونا رو بیارید و مقالات ساده تر رو فاکتور بگیرید و فقط عنوانشون رو در رزومه بگید.
در ایمیل به اساتید به یکی دو مقاله برجستتون که به کار استاد مربوطه میخوره اشاره کنید تا نشون بدین سابقه ریسرچ هم دارید.
همون طور که دیدید شما کارهای زیادی با مقاله هاتون میتونین انجام بدین!
باز هم سوالی بود بپرسید