31-08-2015, 08:58 AM
(31-08-2015, 08:01 AM)MBA_DBA نوشته: اون دو کنفرانس که گفتم یکی در ترکیه بوده که ار گواهی های آکسفورد بهمون دادن و دومی ملی و در داخل ایران بوده که دو مدرک یکی از ایتالیا و یکی از اتریش دادن. سوال آخر من اینکه به نظر شما این سابقه پژوهشی خوبه یا کمه و باید تقویت بشه؟ در مورد کتاب هم پایان نامه ارشد من دنباله کارشناسی بوده و میتونم بگم جلد 2 بوده و کتاب هم از ابن پایان نامه چاپ میشه. ضمنا نمره پایان نامه هم ارشد و هم کارشناسی 19.50 بوده.
بله به هردو اشاره کنید خوبه کلا رزومتون پر باشه. ببینید شما هرچه بیشتر و بهتر باشه رزومتون خب جای بهتری پذیرش میگیری. هرچند اپلای حساب کتاب درستی نداره متاسفانه. سابقتون وبه فقط همون مقاله خارجی رو کم داره ولی به نظرم با همین هم شانستون بالاست. با اساتید مکاتبه کنید ببینیم چی میگن. حدس میزنم یه تعداد مصاحبه بگیرین. الانا شروع کنید تا استادا سرشون خلوته اول ترمی یکم دیگه یفتن تو امتحانا و آخر ترم بعدشم کریسمس و تموم! (اگر هدفتون اپلای امسال هست اگه نیست که بزارین تابستون سال بعد مکاتبه کنید)
اگر در مدت باقی مونده یکی دو تا مقاله خارجی هم بدین عالی میشه نشد هم طوری نیست. همون abstractاینا رو انجام بدین که ببینن پر تلاشین. و بتونن بخونن کاراتون رو. رو مقالات مهم تر هم زوم کنید

اینکه کتاب از پایان نامتونه خوبه. به نظرم بتونین مقالش کنین. کنفرانس ها خوب acceptمیکنن نسبت به ژورنال ها کمتر سخت میگیرن. حتی میشه برای ژورنالی بفرستین بعد تو رزومه بزنین submitted البته هدف فقط اون نیست هدف دیگه اینه که یه نسخه انگلیسی تر و تمیز داشته باشید که اگر استاد خواست نگاه کنه بتونه. ضمن اینکه اکثر دانشگاه ها میزارن supplement materialهم بفرستین. حتی اگر تو سیستم آنلاینشون جاش نبود ایمیل میزنین به coordinatorاون اضافه میکنه به پروندتون.