31-08-2015, 01:37 PM
(31-08-2015, 01:28 PM)fargol.f نوشته: سلام.من ترم 7کارشناسی مهندسی نفت دانشگاه امیرکبیرهستم یعنی ازمهر میشم ترم 7.برای ارشددانشگاه لئوبن میخوام اقدام کنم.اما بهم گفتن که باید اینجاکنکورارشدبدم قبول بشم تااشتغال به تحصیل بگیرم و بعد اقدام کنم.غیرازین راهی نیست؟ و سوال دیگرهم اینکه برای ترم زمستان سال بعد یعنی دراواخر ترم 8 ام بخوام برای کارشناسی اقدام کنم،چه قدرتطبیق واحد میخورم؟ و ایااصلا میشه دراین زمان اقدام کنم؟معدلم 16 هست . خواهش میکنم راهنمایی کنید.ممنونم
دوست من بهترین راه شما قبولی در کنکور سراسری و ثبت نام در دانشگاه هستش. و در ضمن هرشته ای که ارشد قبول شدین باید در همون رشته در اتریش ادامه بدین .
در ضمن مدرک زبان انگلیسی یا المانی نیاز دارین . اول برین تو سایت دانشگاه مورد نظر و ببینین ایا به کدوم زبان دوره ارایه میشه.
بعدش تصمیم بگیرین که برای انگلیسی اماده شین یا المانی . البته در این بین رشته و دانشگاه هایی هستن که به هر دو زبان هم ارایه میکنند.
و در اخر میتونین بدون مدرک زبان پذیرش مشروط بگیرین به عبارتی برین اتریش ودوره های زبان المانی رو بگذرونین , بهد از اخذ مدرک مورد نظر در المانی به شما پذیرش رسمی خواهند داد (این روش توصیه نمیشه به خاطر هزینه های ان )
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana