01-09-2015, 11:23 AM
(31-08-2015, 11:27 PM)simins نوشته: سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی پیوسته دانشگاه کردستان دررشته مهندسی معماری هستم بامعدل18.21و3سال سابقه کار و ایلتس7.5ومیخوام برای مستر اپلای کنم البته بافاند بفرض اینکه نتونم بدونم فاندبرم وکلی هم مدرک کامپیوترو کلی حکم قهرمانیو مقام ورزشی دارم و2تا مقاله همکاری داشتم وی مقاله هم دردست اقدامه ک مال خودمه بنظرتون شانسی دارم یانه بازهم میگم بدون فاند نمیتونم برم باتوجه به اینکه فاند برای دوره مستر خیلی کمه ایا شانسی دارم یانه؟؟!
علاوه بر پیشنهادات دوستمون، پیشنهاد من اینه که علاوه بر کانادا، چند دانشگاه اروپایی رو هم در نظر داشته باشید. دریافت کمک هزینه و بورسیه از دانشگاههای کانادایی برای همه رشته ها یکسان نیست. طبیعتاً هر چه رشته شما ارتباط بیشتری با صنعت داشته باشه وضعیت این کمک هزینه ها به مراتب بیشتره. اینطور نیست که رشته ادبیات انگلیسی و مهندسی برق به یک اندازه ساپورت مالی بشن. اگر هدفتون کانادا هست بهتره که برای چند دانشگاه اقدام کنید. توجه کنید که هر اپلیکشن به طور متوسط 100 دلار کانادایی اپلیکشن فی داره و همینطور باید نمره زبان رو ریپورت کنید که اون هم هزینه ای جداگانه داره. علاوه بر اینها گاهاً خواسته میشه که پیش از ارزیابی ترجمه رسمی در پاکت رسمی دانشگاه هم ارسال بشه که همه اینا هزینه ها رو بالا میبره.
به طور خاص در رشته شما من چندین دانشگاه رو در ایتالیا بسیار خوب دیدم که با بورس جزئی برای مقطع ارشد میتونه پلی باشه برای پذیرش دکتری از دانشگاههای معتبر کشورهای انگلیسی زبان.
موفق باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers