خب معلومه وقتی شما از افسر بپرسین ایشون به شما میگن که کس دیگه ای نمی تونه کارت اقامت شما رو خارج کنه چون براشون مسوولیت داره. شما مطمئن باشین اگر دم درب هر مجمع یا فروشگاهی در دنیا بایستین و از نگهبان سوال کنید دست آخر یک قانون یا بندی پیدا میشه که بواسطه اون شما نتونید وارد اون مجتمع بشین! در اینگونه موارد شما باید بدون سوال، سرتون رو بیاندازید زیر و وارد مجتمع بشین اگر کسی به شما گیر داد اونوقت میگین اطلاعی نداشتین!
در مورد کارت اقامت هم در عمل هیچ کس این موضوع رو کنترل نمی کنه که شما چطور این کارت رو خارج کردین و افراد زیادی از آشنای خودشون در کانادا میخوان که کارت رو به یک نفر که به ایران برمی گرده بدهند تا به دست صاحب کارت برسونه. پست کردن کارت رو من توصیه نمی کنم چون ممکنه گم بشه و به دردسر بیافتین. بعد هم لزومی نداره شما زمانی که اطلاعات به افسر میدین بگین که به زودی قصد خارج شدن از کانادا دارین. با این کارها فقط کار خودتون رو سخت می کنید. شما مطابق روال عادی آدرس رو میدین و بعد هم اگر برفرض روزی روزگاری کسی پرسید چرا زودتر خارج شدین میگین کار ضروری پیش اومد مجبور شدین خارج بشین و اطلاع هم نداشتین که کس دیگه ای نمیتونه کارت رو خارج کنه.
حالا باز هر طور خودتون صلاح می دونید. می تونید هم پیگیر کارهای محضری و وکالت نامه دادن بشین.
در مورد کارت اقامت هم در عمل هیچ کس این موضوع رو کنترل نمی کنه که شما چطور این کارت رو خارج کردین و افراد زیادی از آشنای خودشون در کانادا میخوان که کارت رو به یک نفر که به ایران برمی گرده بدهند تا به دست صاحب کارت برسونه. پست کردن کارت رو من توصیه نمی کنم چون ممکنه گم بشه و به دردسر بیافتین. بعد هم لزومی نداره شما زمانی که اطلاعات به افسر میدین بگین که به زودی قصد خارج شدن از کانادا دارین. با این کارها فقط کار خودتون رو سخت می کنید. شما مطابق روال عادی آدرس رو میدین و بعد هم اگر برفرض روزی روزگاری کسی پرسید چرا زودتر خارج شدین میگین کار ضروری پیش اومد مجبور شدین خارج بشین و اطلاع هم نداشتین که کس دیگه ای نمیتونه کارت رو خارج کنه.
حالا باز هر طور خودتون صلاح می دونید. می تونید هم پیگیر کارهای محضری و وکالت نامه دادن بشین.
(01-09-2015, 11:41 AM)hatef_8 نوشته: یعنی به نظر شما، اینکه آفیسر صادر کننده کارت بخواد حتما خود شخص بیاد و کارت رو بگیره، کلا منتفی هستش؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -