02-09-2015, 01:48 PM
(22-07-2015, 09:15 AM)Andre نوشته:سلام دوست عزیز.شما نیاز داری که یک نامه موافقت از نیرویی که در آن خدمت میکنید ببرید وزارت علوم که براتون پرونده تشکیل بدن و نهایت با گذاشتن وثیقه و معافیت تحصیلی میتونید از کشور خارج بشید. اما این میان چند مشکل وجود داره:
- نامه ها از پایین به بالا نوشته میشه یعنی، شما یک درخواست آماده می کنید و همه چیز رو شرح میدید و بعد از گردان خودتون می خواهید که نامه بنویسه که شما همچین درخواستی دارین و مدارک ضمیمه باشه تا برسه به بالا و امیدوار باشید که این میان کسی شما رو ناامید نکنه.
- چون ویزا ندارید باید ویزا هم تهیه کنید و برای تهیه ویزای کشورهایی که داخل ایران سفارت خانه ندارند ممکن است با مشکل مواجه شوید.
پیشنهاد من اینه که اگر هم اکنون پذیرش ندارید، مرحله ی فعلی رو به پایان برسونید و بعد اقدام کنید. اگر پذیرش دارید که میتونید شانس خودتون رو امتحان کنید ولی باید کلی رو بندازید و آشنا استفاده کنید که رضایت نامه رو بگیرید و بعد برید وزرات علوم.
موفق باشید
من قصد دارم سال آینده یعنی سال95 ، بعد از پایان دوره ارشد، در شهریور ماه برای آلمان اپلای کنم و از آبان تا فروردین 96 برم خدمت تا جواب اپلای و بورس کامل از موسسه بیاد، اگه نامه پذیرش از دانشگاه یا موسسه ای که فاند داده رو ببرم پادگان مثل پذیرش از دانشگاه های ایران، میشه سربازی رو معلق کرد؟؟ باید نامه پذیرش رو به کدوم نهاد داد؟؟
پذیرش از استاد یا موسسه ای که بورس میده کفایت میکنه یا حتما نامه باید از دانشگاه باشه؟؟
به نظرتون اصلا کار درستیه که سربازی رو برم؟ چون 8 ماه بیکارم تا جواب اپلای بیاد، و میخوام حداقل چند ماه سربازی رو جلو بندازم.
مرسی از وقتتون