02-09-2015, 03:58 PM
(02-09-2015, 01:48 PM)Reza.S-R نوشته: سلام دوست عزیز.
من قصد دارم سال آینده یعنی سال95 ، بعد از پایان دوره ارشد، در شهریور ماه برای آلمان اپلای کنم و از آبان تا فروردین 96 برم خدمت تا جواب اپلای و بورس کامل از موسسه بیاد، اگه نامه پذیرش از دانشگاه یا موسسه ای که فاند داده رو ببرم پادگان مثل پذیرش از دانشگاه های ایران، میشه سربازی رو معلق کرد؟؟ باید نامه پذیرش رو به کدوم نهاد داد؟؟
پذیرش از استاد یا موسسه ای که بورس میده کفایت میکنه یا حتما نامه باید از دانشگاه باشه؟؟
به نظرتون اصلا کار درستیه که سربازی رو برم؟ چون 8 ماه بیکارم تا جواب اپلای بیاد، و میخوام حداقل چند ماه سربازی رو جلو بندازم.
مرسی از وقتتون
بنا به تجربه یکی از دوستان نزدیکم، این مورد نشدنی هست. شما بهتره که یا خدمت رو تمام کنید و خارج بشید و یا اصلاً خدمت خودتون رو شروع نکنید. قوانین جدید بسیار سفت و سخت شدند.
- زمانی که سرباز نیستید نظام وظیفه و وزارت علوم در 2 روز کارهای شما رو پیش می اندازن و خروج راحتی خواهید داشت.
- اگر در حال خدمت باشید، باید از یگان خود نامه ببرید به مراجع بالاتر و نهایت مراجع بالاتر نامه بزنن وزارت علوم و بعد برید نظام وظیفه. نظام وظیفه هم روی افرادی که در حال خدمت هستند بسیار حساسه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers