02-09-2015, 04:23 PM
(02-09-2015, 12:59 AM)shamsham نوشته: با سلام و احترام به دوستان گرامی
بنده33 سال سن دارم پزشک هستم و تخصص گرفتم الان طرح میگذرونم یه پذیرش بدون فاند از دانشگاه هاروارد در زمینه رشته تخصصی خودم گرفتم و جهت ویزای j1 هفته پیش به سفارت ارمنستان مراجعه کردم.یه برادر و یه خواهر امریکا دارم که هر دو دانشجو هستن یکی برق یکی شهر سازی.برادرم 4 سال اونجاست و خواهرم کمتر از یک ماه.برادرم با همسرشون بوستون هستن.افیسر ارمنستان،سوال اول در مورد ریسرچ پرسید سوال دوم در مورد لاتاری که ثبت نام کردم یا نه.من جواب مثبت دادم و ایشون با بند 214b ریجکت کردن.هفته اینده از سفارت دبی وقت گرفتم.دوتا سوال دارم:
1.امیدی هست؟
2.اگر در مورد مکالمه ارمنستان و بخصوص لاتاری پرسیدن چه جوابی بدم
ممنونم که تجربیاتتون در اختیارم میذارید
دانشگاه قراره برام RP بفرسته و اول نوامبر شروع دوره هست به مدت یکسال.
درود
ثبت نام کردن یا نکردن تاثیر آنچنانی نداره. خود اونا هم میدونن همه در این به اصطلاح "لاتاری" شرکت میکنن خیلی ها همینطوری الکی. بعضا برای رد کردن دنبال بهانه هستن وگرنه چرا از خیلی ها نمیپرسن!؟
جواب بدید بله ثبت نام کرده بودم.
اگر فاصله تون از مصاحبه بعدی کم باشه احتمالا بعیده ویزا بگیرید.آنکارا بهترین گزینه بود به نظر من.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.