(02-12-2011, 11:26 AM)Nasim67 نوشته: بابک جان این قضیه گرفتن فاند از موسسات برای انجام تحقیقات(علی الخصوص پایان نامه) و ذکر اون در رزومه،برای کسانی که در مقطع دکتری هم اپلای می کنند مثبت و مفید است یا تاثیر چندانی برای این گروه نداره؟گرفتن فاند برای تحقیقات میتونه برای گرفتن پذیرش دکترا هم تاثیر داشته باشه ولی اهمیتش در حد اهمیتی که برای گرفتن هیات علمی داره نیست. ضمن این که گرفتن فاند از موسسات داخلی و با رقمهای پایین فکر نمیکنم کمک خیلی زیادی به گرفتن پذیرش دکترا بکنه. فاندهایی که من در پست قبل گفتم معمولا فاندهای بزرگ با رقمی حدود حداقل ۱۰۰ هزار دلار هستند.
ممنون
پی اس:البته فعلا منظورم موسسات داخلی و شرکت هاست و نه خارجی ها
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.