04-09-2015, 11:13 AM
(03-09-2015, 08:57 PM)mandana.km نوشته: اقا بابک بنظرتون من باید برای پذیرش اشاره ای به خالم نکنم...اخه ایشون قراره هزینه تحصلو بر عهده بگیره...کار هم منظورم به کارای عادی بود کارای به داشتن گرین کارت احتیاجی نباشه...در کل...من سوالم اینه که برای سفارت کدوم دانشگاه امکان پذیرشش بالاست؟..
با تشکر
گرفتن پذیرش و ویزا دو مقوله مرتبط ولی جدا از همه. اگر چارهای جز این ندارید که خاله شما هزینههای تحصیل رو به عهده بگیرند، میتونید اشاره کنید که ایشون در امریکا حضور دارند. این مساله میتونه شانس گرفتن ویزا رو یک مقدار کمتر کنه، ولی از بین نخواهد برد.
شما در امریکا با ویزای دانشجویی به صورت قانونی تقریبا هیچ کاری نمیتونید انجام بدید، به غیر از کار در داخل خود دانشگاه، مثل کتابخونه و غیره، اما مشکل اینجاست که متقاضی برای این جور کارها زیاده و تعداد کارها کم. در نتیجه نمیتونید از قبل براش برنامهریزی کنید.
سوال آخر شما یک مقدار مبهمه. منظورتون اینه که برای گرفتن ویزا پذیرش از کدوم دانشگاه بهتره؟ معمولا گرفتن ویزا برای دانشگاههایی که رتبه بهتری دارند سادهتر از دانشگاههای درجه دو و سه هست. اگر بتونید اسکالرشیپ بگیرید باز شانس ویزاتون بالاتر خواهد رفت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.