شوبیز جان ممنون از وقتی که میزاری من در واقع کارم برق خودرو هستش و توحکمم خورده کارشناس طراح خودرو!! البته دیروز رفتم تو سایت بیمه و دیدم نوشته بود اسم شرکت مشخصات هویتی من و ریز حقوق و کارکرد عادی لیست نمیدونم عنوان شغلی همینه یا چیز دیگه ای ثبت شده چون فردا باید برم شرکت بپرسم.نمیدونم همین رو بدم ترجمه کافیه یا افسر قبول نمیکنه؟
چون تو ایمیلش دو تا چیز خواسته گواهی اشتغال بکار که مشکلی نیست.دومی گفته سوابق بیمه برای تمام سالها با عنوان تکنسین برق.من میخوام ترجمه بیمه رو بگیرم و تونامه اشتغال بکارم عنوان تکنسین برق رو ذکر کنن که اگر نتوم گواهی با عنوان شغلی بگیرم مجبورم گواهی عادی بدون عنوان شغل بگیرم و تو یه نامه سربرگدار شرح وظایف تکنسینی رو بنویسم بدم سرپرستم امضا کنه و شماره و ایمیل شرکتی و بیزنس کارتش رو هم بزاره بفرستم.آیا باید مدارک رو اسکن و ایمیل کنم یا کاغذی بفرستم اصلشو؟چون هفته پیش ترجمه پایان خدمت رو ایمیل کردم ولی تو ایمیل جدید نگفته چطوری بفرستم.آیا این فایل که فرمودید ریز پرداختی مالیات و عنوان توش نوشته هست همینه که تو سایت هست ؟ یا نه؟چون اینی که تو سایته فقط مشخصات هویتی و تعداد روز هر ماه اسم و کد شرکت میزان حقوق و نوع سابقه رو هم نوشته کارکرد عادی لیست.اینو ترجمه شو بفرستم میپذذیرن یا چیز دیگه ای میخوان؟
چون تو ایمیلش دو تا چیز خواسته گواهی اشتغال بکار که مشکلی نیست.دومی گفته سوابق بیمه برای تمام سالها با عنوان تکنسین برق.من میخوام ترجمه بیمه رو بگیرم و تونامه اشتغال بکارم عنوان تکنسین برق رو ذکر کنن که اگر نتوم گواهی با عنوان شغلی بگیرم مجبورم گواهی عادی بدون عنوان شغل بگیرم و تو یه نامه سربرگدار شرح وظایف تکنسینی رو بنویسم بدم سرپرستم امضا کنه و شماره و ایمیل شرکتی و بیزنس کارتش رو هم بزاره بفرستم.آیا باید مدارک رو اسکن و ایمیل کنم یا کاغذی بفرستم اصلشو؟چون هفته پیش ترجمه پایان خدمت رو ایمیل کردم ولی تو ایمیل جدید نگفته چطوری بفرستم.آیا این فایل که فرمودید ریز پرداختی مالیات و عنوان توش نوشته هست همینه که تو سایت هست ؟ یا نه؟چون اینی که تو سایته فقط مشخصات هویتی و تعداد روز هر ماه اسم و کد شرکت میزان حقوق و نوع سابقه رو هم نوشته کارکرد عادی لیست.اینو ترجمه شو بفرستم میپذذیرن یا چیز دیگه ای میخوان؟
(03-09-2015, 08:52 PM)shubizkum buli نوشته: سلام
اگر گواهی میخواهید که نشون بده که سمت شغلیتون چی بود ریز واریزهای مالیاتی محل کارتون رو باید بگیرید. یه برگه ای هست که نشون میده محل کارتون چقدر مالیات براتون ریخته، تحت چه سمتی و حقوقتون هم چقدر بوده.
اگر سمتی که معرفی کردید با سمتی که واقعا براتون رد شده تفاوت داشته باشه مشکل ساز میشه. بنابراین سه راه دارید:
1. یا محل کار رو راضی کنید ماه آخر رو (مرداد که هنوز هم رد نشده) رو براتون با سمت نامه کارتون مالیات رد کنند و همون رو ببرید. که این کار در واقع خلاف و دروغ هست.
2. اصلا چنین مدرکی رو نشون ندید و فقط بیمه رو به اضافه کاور لتر خوب و مبتنی بر واقعیت بدید که سمتتون چی بوده و چی کار میکردید و احیانا یک نامه رسمی تر برای شرح کارتون بذارید. که این هم باز اگر خلاف واقع باشه درست نیست.
اگر مشکلتون رو دقیق تر بگید شاید بهتر بتونم راهنمایی کنم. مثلا این احتمال هست که در ایران جزئیات کاری شما و سمت شغلی نخونه ولی خیلی خیلی نزدیک باشه ولی در ایران تحت عنوان دیگه ای شناخته شه. مثلا مدیر مالی باشی تو لیست مالیات ولی کارهات بیشتر به چیزای دیگه مثل Planning و Procurement نزدیک باشه. این ها رو میشه با توضیحات برطرف کرد. البته اگر لازم بشه.
اقدام از طريق استان ساسكچوان.بعد از نامينيت شدن رسيدن مدارك به سيدني 11MAY 2015،ترانسفر فايل به پاريس 30JUNE 2015 دريافت EP UCI 17 JULY2015 درخواست مديكال ترجمه پايان خدمت و رزومه و پرداخت هزينه 490 دلار AGUST7,2015 انجام مديكال و هزينه 490 دلار 25AUGST,2015 آپديت دوم بيمه و گواهي اشتغال بكار 2SEP2015 ارسال مداركم 10SEP 2015 وضعيت فعلي MEDICAL RECEIVED ميگن در مرحله بك گراند چكه