02-12-2011, 01:50 PM
(02-12-2011, 01:26 PM)mehdi_kh نوشته: سلام به همه عزیزاندرود
لطفا منو هم راهنمایی کنید.مرسی دارین شدید
آیا با این شرایطی که من دارم امید به پذیرش داشته باشم:
1-لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 14/17
2-فوق لیسانس مهندسی مواد گرایش شناسایی وانتخاب مواد از دانشگاه باهنر کرمون با معدل 17/60
3-زمینه فعالیت توی کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی
3-4تا مقاله داخلی
4-1مقالهISI چاپ شده در سال 2011 با impact factor:2.135 توی زمینه نانو تکنولوژی و مغناطیس
5-1 مقاله دیگه هم فرستادم واسه یه ژورنالی با impact factor:1.875که این مقاله هم revise خورده
6-یه چکیده هم فرستادم واسه یه کنفرانس تو هاوایی آمریکا که اونم به صورت پوستر پذیرفته شد( کنفرانس نانو تکنولوژی).
7-عضو ستاد نانو ریاست جمهوری (تونستم ازشون به خاطر پایان نامم و مقاله هام پولم بگیرم)
8-زبانم بدک نیست،دارم میخونم واسه تافل چون تا حالا امتحان ندادم
9-الانم بدبختانه سربازم ولی خوشبختانه چیزیش نمونده که تموم شه
10-مرسی دارین شدید
بله شما شانس خوبی برای پذیرش دارید و اگر بتونید نمره آزمون زبان خوبی کسب کنید شانستون به مراتب بالاتر میره مخصوصا برای گرفتن فاند! اگر برای گرفتن پذیرش دانشگاه های کانادا بتونید با یک استاد ارتباط بگیرید مخصوصا دانشگاه هایی که رنک بالاتری دارند من می تونم به جرات بگم که شما به راحتی می تونید هم TA بگیرید و هم RA. فقط برای اینکه مطمئن بشید که با درصد بالایی می تونید از دانشگاه های کانادا پذیرش بگیرید فقط دانشگاه های رنک بالا در نظر نگیرید و حتما نگاهی هم به دانشگاه های متوسط داشته باشین. هر چند من فکر می کنم بتونید از دانشگاه هایی با رنک نسبتا خوب پذیرش با فاند بگیرید. شروع کنید اساتیدی رو پیدا کنید که زمینه کاریشون با زمینه کاری شما نزدیکه و با اون ها ارتباط برقرار کنید این طوری شانستون بالاتر میره.
موفق باشید.