(06-09-2015, 03:20 AM)amircoder نوشته: این درسته برای دانشگاه های امریکا برعکس اروپا نیازی به ارتباط با استاد نیست چون طی ایمیل هایی که به اساتید امریکا زدم خیلی ها که جواب نمیدند اونایی هم جواب میدن فقط میگن که استاد اختیاری برای برداشتن مستقیم دانشجو نداره به نظرمیرسه با داشتن نمره رقابتی در GRE بشه اپلای کرد و فاند گرفت ؟ اگر اشتباه هست لطفا بیشتر راهنمایی کنید ممنون
در مورد بخش دوم حرفتون GREتنها فاکتور نیست و کل پرونده شما بررسی میشه. اما برجسته بودن یک بخش میتونه ضعف بخش دیگر رو تا حدی جبران کنه.
در مورد ارتباط با اساتید میتونم بگم دانشگاه های آمریکا دو دستن. دسته اول که کمیته تصمیم نهایی رو میگیره و یه استاد نمیتونه بگه من دانشجوی X رو میخوام بگیرم. تاثیر استاد اینه که در جلسه برای شما حرف بزنه و بگه رای من مثبته. من که با استادم اخیرا بیشتر درباره روند پذیرش حرف زدم ایشون گفت گاهی پیش میاد که یکی از همکارا دانشجویی رو میخواد بگیره و به رای کمیته نیازه در نتیجه به همکارایی که میشناسه بیشتر میگه شما هم مثبت بدین تا طرف admit بشه. بیشتر دانشگاه های رنک خوب جزو این دسته اول هستن. در حالی که تصمیم با کمیته هست و اگر رزومه شما عالی میشه میگیرنتون با رزومه متوسط رو به خوب و نظر مثبت یک یا دو استاد شانستون بین متقاضیان بالا میره.
دسته دوم دانشگاه ها اونهایی هستند که استاد میتونه بگه من این فرد رو میگیرم و فاندش رو هم با RAمیدم خودم! اینها همون اساتیدی هستند که موقع مصاحبه با اسکایپ به طرف میگن اکیه یا بعضا میگن fitمناسبی نیستی به نظرم!
رنک های متوسط این مورد زیاده. در همین دانشگاه ها من به شخصه چندین مورد دیدم که طرف به استاد گفته خانمم رو هم پذیرش بده و استاده هم گفته اکی! در این حد! حالا اسم دانشگاهه رو نمیگم اینجا.ولی داریم ازین موارد.
در کل ایمیل به اساتید خوبه. حتی اگر جواب ندن ممکنه در جلسه اسمتون براشون آشنا باشه. به جز جلسه اصلی اون مواردی که موقع اپلای به شما تو فرم آنلاین میگه با کدوم اساتید ارتباط داشتید یا مایلید با کی کار کنید اونها پروندتون رو حتما به اونایی که اسمشون رو گفتین میدن. حالا فرض کنید شما به یه استادی ایمیل زدید بعد پروندتون هم بره دستش احتمال اینکه نظر مثبت بده بیشتره چون میدونه شما چند ماه پیش هم مایل بودید و واقعا مشتاقید.
یکی از اساتید تعریف میکرد که وقتی پرونده میاد زیر دستش اگه طرف قبلا ایمیل داده باشه خیلی مثبت تر نگاه میکنه! بعد این استاد جواب ماها رو که میشناستمون رو هم نمیده. کلا ایمیل رو دوست نداره!! ولی تاثیر داره روش ایمیل.
در کل هم همشون میگن دست ما نیست و این حرفا. ولی اغلب اختیاراتی دارن. شاید نه ۱۰۰٪ ولی تاثیرگذار هست نظرشون.
این درمورد آمریکا و کانادا بود که من میدونستم. اروپا رو نمیدونم.
یک نکته دیگه الان یادم اومد. یک دلیل که من همیشه میگم تو یه دانشکده به همه ایمیل نزنید همینه. چون استادا با هم در ارتباطن. اگر زمینه کاری و استاد نزدیکه اشکالی نداره به هردو بزنید ولی اگر دور باشه خب میفهمن هدف فقط ادمیشن بوده و طرف یا نمیدونه چی میخواد یا اینکه الکی گفته و خیلی بده این. چه بسا یه عده شانسشون سر همین کم میشه!